Mokro Suhi Torbe, Praktična Ekonomska Dječje Tkivo Pelene, Vlažne žitarice za Torbe za Višekratnu upotrebu Vodootporan TPU Tkanina s Dva Džepa na zatvarač za Купальника za Kontaminirane Dječje stvari(mačka)

Mokro Suhi Torbe, Praktična Ekonomska Dječje Tkivo Pelene, Vlažne žitarice za Torbe za Višekratnu upotrebu Vodootporan TPU Tkanina

HRK 29.97

Dostupnost

Tkanina TPU s dvostrukom konstrukcijom zatvarač se otvara i zatvara glatko, pogodan u korištenju i prenosivi.Postoje 4 različita predloška dostupnih na odabir, možete odabrati u skladu sa vašim željama.Stavite sve predmete u jednu vreću, odvojite mokro i suho predmete, da bi suhe predmete suhe i mokre ili prljave stvari odvojeno.Udobna i praktična, ekonomična i ekološka, lako je visio na dječja kolica kolica.Dvostruka torba za pelene na munje.Jedna torba munje sadrži čiste pelene, a druga torba munje-vlažne dječje pelene.Značajke : 1. Dvostruka torba za pelene na munje.Jedna torba munje sadrži čiste pelene, a druga torba munje-vlažne dječje pelene.2. Zgodan i praktičan, ekonomičan i ekološki prihvatljiv, lako visi na dječja kolica, invalidska kolica.3. Tkanina TPU s dvostrukom konstrukcijom zatvarača, otvara i zatvara glatko, pogodan u korištenju i prenosivi.4. Stavite sve predmete u jednu vreću, mokro i suho podjela, da bi suhe predmete u suhim i mokrim ili prljavim predmetima odvojeno.5. Postoje 4 različite slike dostupna za odabir, možete odabrati u skladu sa vašim željama.Specifikacija : Tip elementa : Torba za подгузниковматериал : Трикотажная tkanina s po cijeloj površini, vodootporna folija TPU Veličina : cca. 35x30 cm / 13, 8x11, 8 in Application : Univerzalni Vez Križem Popis Paket : 1 x torba za pelene Napomena : Molimo, imajte na umu da ako koristite ga za mokru odjeću, trebali biste bili sigurni da iscijediti vodu, prije nego što ga stavite u torbu.


Ključne značajke

Item Type:
Diaper Bag
Material:
Knitted print fabric, TPU waterproof film
Size:
Approx. 35 x 30cm / 13.8 x 11.8in
Application:
Universal 
Package List:
1 x Diaper Bag :
Please note that if you are using it for wet clothing, you must make sure to squeeze the water out before putting it in the bag. :

To se sviđa i kupcima