Kuhinja Teleskopski Umivaonik Pukovnije Odvodnim Stalak Košarica Za Pohranu Sapuna Spužva Za Pohranu Ručnika za Kupaonicu Podesiva Umivaonik Kuhinjski alat (Boja : bijela)

Kuhinja Teleskopski Umivaonik Pukovnije Odvodnim Stalak Košarica Za Pohranu Sapuna Spužva Za Pohranu Ručnika za Kupaonicu Podesiva

HRK 117.00

Dostupnost

1. Šuplje dizajn : donja šuplja dizajn nije lako akumuliraju vodu, i povoljno preliti vodu, stvarajući suhu srijedu, санитарную i nije lako za provesti denar u formu. 2. Šasija vješalice : dva Kata više odgovara.Vješalica može držati krpe i ručnici, a slivnik sump može držati sredstvo za dezinfekciju ruku/čeličnih kuglica i sl. 3. Zadebljana materijal PP : dobra nosivost, nedostatak deformacije i može primiti više proizvoda u jednom. 4. Slobodno teleskopski : teleskopska dizajn, fleksibilno korištenje i može se postaviti na sudoperima različitih veličina. 5. Lako pohraniti : Lako pohraniti za čišćenje i pribor, kao što su tekućine za pranje posuđa i lopta zube, koje su praktične za svakodnevno čišćenje.Boja : Bijela.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima