Torbica za iPhone 13, 7000mAh Tanak Prijenosni Baterije baterija za Punjenje Torbica je Kompatibilan sa iPhone 13 (6,1 inča) Napredno torbica za punjač (crna)

Torbica za iPhone 13, 7000mAh Tanak Prijenosni Baterije baterija za Punjenje Torbica je Kompatibilan sa iPhone 13 (6,1 inča) Napredno

HRK 89.40

Dostupnost

_BOS_ Važna napomena : samo je Kompatibilan sa i Phone 13 (6,1 inča), nije kompatibilan sa drugim modelima.Kabel za punjenje u paketu, tako da nema potrebe kupovati kabel za punjenje u automobilu odvojeno. [Ne podržava bežično punjenje]. _BOS_ Dvostruki vijek trajanja baterije : kućište baterije 7000m Ah certifikat CE, FC i Ro HS.Osigurajte dovoljnu snagu za potpunu i sigurnu punjenje vašeg i Phone.Uživajte veliki broj poziva, glazbe, filmova i surfanje internetom.Najbolji izbor za putovanja i rada. [Kompatibilnost s ožičen slušalice]. _BOS_ Jednostavna instalacija 2. Ova torbica za bateriju samo je kompatibilan sa i Phone 13 3. 100-kamatna podrška za Apple Car Play; 4. Bežični punjenje nije podržana kada je zvučnik u džepu; 5. Ova torbica za bateriju ne služi za zaštitu ekrana;.


Ključne značajke

Battery type:
Lithium-polymer Material

To se sviđa i kupcima