3 KOM Easywring Mikrovlakana Grimase Zamjena Glave za 0 Kedar, ALYYDBG Grimase Točenje Spin Grimase Zamjena Glave Lagan čišćenje (crvena)

3 KOM Easywring Mikrovlakana Grimase Zamjena Glave za 0 Kedar, ALYYDBG Grimase Točenje Spin Grimase Zamjena Glave Lagan čišćenje

HRK 41.37

Dostupnost

✔【KOMPATIBILNOST】 - Zamjena glave krpe od mikrovlakana kompatibilan sa spin mop.Водопоглощающая sposobnost do maksimuma 770мл vode. ✔【VIŠENAMJENSKI】pogodan za glatke površine poda, kao što su drveni podovi, keramičke pločice, ovaj laminatni podovi, mramorni podovi i druge zatvorene čvrste podove.Kao i za suhe i za vlažne korištenja. ✔【VISOKE KVALITETE】Super upijajući nit od mikrovlakana, jaki i ne царапают površine koje se četka.Lako zamjenjuje, efikasno radi i daje sigurnost. ✔【JEDNOSTAVNOST instalacije】Jednostavno ga priključite na швабре, lako i čvrsto pričvrstite nakon ispravne instalacije.Stroj za pranje za laku ponovnu upotrebu. ✔【Informacije o proizvodu】 3 kom s domaćim delta veličine naplatka 3,9 inča i vanjskim delta veličine naplatka 5,7 inča u promjeru.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima