Pametni satovi PC Cover for Haylou Solar LS02 Smart Watch, sa Ugrađenim dizajn, Jednostavan za uključivanje/Isključivanje, Zaštitna torbica za PC(rose gold)

Pametni satovi PC Cover for Haylou Solar LS02 Smart Watch, sa Ugrađenim dizajn, Jednostavan za uključivanje/Isključivanje, Zaštitna

HRK 20.97

Dostupnost

Korisna model : S tankim vještina i profinjenim izgledom, poklopac RAČUNALA je savršena zamjena kućišta sati za pametne sati Haylou solar LS02.Korisna model : S tankim vještina i profinjenim izgledom, poklopac RAČUNALA je savršena zamjena kućišta sati za pametne sati Haylou solar LS02.Materijal RAČUNALA : Korištenje high-end mekan i fleksibilan materijal PC, zaštitna torbica sigurno i štiti životnu sredinu, ne škodi ljudskoj koži.Jednostavan je za postavljanje i rastavljanje : Zahvaljujući integriranom dizajnu kućišta RAČUNALA možete lako skinuti sa sata, ako je na sat ulazi voda, ne treba da skinu narukvicu.Funkcija zaštite : Dizajn u potpunosti pokrivaju.Ovaj zaštitni okvir štiti vanjski dio vašeg sata od udaraca i ogrebotina, izbjegavanje problema kao što su vlažnost i osjetljivosti zaslona na dodir.Jednostavno korištenje : Jednostavno uključivanje/isključivanje bez potrebe da skinu poklopac, nema potrebe da puca torbica pri punjenju sati, vrlo zgodan za korištenje.Značajke : 1. Korisna model : S tankim vještina i profinjenim izgledom, poklopac RAČUNALA je savršena zamjena kućišta sati za Haylou solar LS02 Smart Watch. 2. Materijal RAČUNALA : Korištenje kvalitetnog mekog i savitljivog materijala PC, zaštitna torbica sigurno i štiti životnu sredinu, ne škodi ljudskoj koži. 3. Jednostavan za instalaciju i ekstrakt : S integriranom dizajnu, slučaj RAČUNALA može se izdvojiti od oprez lako ako вахта dobiva vodu, onda nema potreba da se povuče narukvica na zglob. 4. Funkcija zaštite : Dizajn u potpunosti pokrivaju.Ovaj zaštitni okvir štiti vanjski dio vašeg sata od udaraca i ogrebotina, izbjegavanje problema kao što su vlažnost i osjetljivosti zaslona na dodir. 5. Jednostavno korištenje : Jednostavno uključivanje/isključivanje bez potrebe da skinu poklopac, ne treba snimati torbica pri punjenju sati, vrlo zgodan za korištenje.Specifikacija : Tip elementa : pametni sat PC Materijal poklopca : PC Plastika Masa proizvoda : Cca. 6g / 0.2 oz Važećim model : Za Haylou Solar LS02 Smart Watch Popis paketa : 1 x zaštitna torbica .


Ključne značajke

Item Type:
Smart Watch PC Cover
Material:
PC Plastic
Product Weight:
Approx. 6g / 0.2oz
Applicable Model:
For Haylou Solar LS02 Smart Watch
Package List:
1 x Protective Case    :

To se sviđa i kupcima