Heavy Duty Football Bacanje Net | super za vježbanje квотербэка, bacača ciljanu praksu. Svaki prijenosni nogometna mreža ima 5 bacanje ciljeva i dolazi s torbicom za nošenje.

Heavy Duty Football Bacanje Net | super za vježbanje квотербэка, bacača ciljanu praksu. Svaki prijenosni nogometna mreža ima 5 bacanje

HRK 137.70

Dostupnost

Prijenosni poligon mreža, практикующая bacanje duge ili kratke пасов u svakom mjestu s preciznošću.Lako je postaviti i ukloniti za samo nekoliko minuta. 7 metara na 7 metara fudbalska oprema target trener net s 5 velikih dimenzija ciljane džepova za usmjeravanje.Dolazi sa torbicom za nošenje.Idealno praktični vodič za svaku dob QB ili igrača.Budite u mogućnosti prakticirati bacanja, pomake i kroz vježbe dnevno.Poboljšati točnost i razvijaju se vještine, odlično prikladan za igrače i trenere.Koristite polje, na dvorištu, u garaži ili na pristupnu stazu.Naše rešetke su izrađene od 7-sloj mreže, обрамленной našim dvostrukim сшитыми sportskim končanica od атмосферостойкого нейлонового materijala.Izgrađen сверхмощной debelog крадущей osnovnog okvira, čvrste vertikalne bočne stupove od staklenih vlakana, za više upijanju prolaz.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima