Yosoo Digitalni Штангенциркуль 0-150 mm, Digitalni Штангенциркуль s vrlo Velikim LCD ekrana, Alata za mjerenje dubine, za Mjerenje Unutarnje i Vanjske Koraka dubine(srebro)

Yosoo Digitalni Штангенциркуль 0-150 mm, Digitalni Штангенциркуль s vrlo Velikim LCD ekrana, Alata za mjerenje dubine, za Mjerenje

HRK 37.47

Dostupnost

【Širok raspon uporabe】Koristeći dva seta spužve i sondi, ravnalo digitalni zaslon može točno premjestiti vanjski promjer unutarnji promjer, dužina koraka, dubinu i tako dalje 【vrlo točno mjerenje】Raspon mjerenja liniju digitalnih zaslona je 0-150 mm, što se može koristiti za precizno mjerenje.Funkcija nula-povratak može rasporediti šestar u bilo kojem trenutku. 【Transformacija načina】Jednu tipku za brzo prebacivanje između dva načina mjerenja : дюймами i миллиметрами.Funkcija za pretvaranje inča može prilagoditi navikama korištenja različitih korisnika. 【Lako čitljiv】Veliki i veliki LCD ekran, udoban i jasno čitanje.Instant prikaz praktičniji bilo штангенциркуля ili mikrometar. 【Upute】Pritisnite gumb prekidača za uključivanje/isključivanje, ili izvucite liniju, da se uključi, i on će se automatski isključiti, ako ne će se koristiti u roku od 5 minuta.Opis : Ovaj elektronski digitalni штангенциркуль može mjeriti unutarnju, vanjsku stranu, dubinu i korake pomoću dva seta spužava i sonde.To je raspon mjerenja je 0-150 mm, a možete ga koristiti za precizna mjerenja.Izrađen je od kvalitetne plastike, lagan je, miran, udoban i jednostavan za korištenje, bez slučajnih ogrebotina.Karakteristike : Mjera iznutra, izvana, dubinu i korak sa dva seta spužava i sonde.To je raspon mjerenja je 0-150 mm, a možete ga koristiti za precizna mjerenja.Jedan gumb za brzo prebacivanje između dva načina mjerenja : psi i milimetar.Vrlo veliki LCD zaslon za jednostavno i jasno čitanje.Pritisnite gumb prekidača za uključivanje/isključivanje ili jednostavno izvucite liniju za napajanje, i on će se automatski isključiti bez uporabu u roku od 5 minuta.Tehničke karakteristike : Stanje : 100% potpuno novi Materijal : plastika Boja : crna, srebrna, plava(opcionalno) mjerno Područje : 0~150 mm Jedinica : mm, inch Preciznost : 0,1 mm Pogreška mjerenja : ±0,2 mm Baterija : 1* LR44 1.5 V Gumb baterija (nije u kompletu) Dužina : cca. 23,8 cm/9,37 inča Širina : cca. 7,7 cm/3,03 cm Težina : pribl. 80 g Upućivanje uključuje : 1 * Digitalni штангенциркуль Napomena : 1. Dopuštena odstupanja u 0~1 inch zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju. 2. Monitor nije kalibriran jednako, boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.Molim, uzmi ovaj kao standard.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima