Kangwell Portable Mask Hard Case 2-Pack | Can Place 3-5 Backeup Mask,Prijenosni Plastične Kutije s Poklopcima, Spona Za Pohranu Preklopna Torbica-Organizator Za pohranu.(MEDVJED)

Kangwell Portable Mask Hard Case 2-Pack | Can Place 3-5 Backeup Mask,Prijenosni Plastične Kutije s Poklopcima, Spona Za Pohranu Preklopna

HRK 17.94

Dostupnost

【PRENOSIV I JEDNOSTAVAN za】Naš torbica za maske se lako nositi sa sobom, pomaže pohraniti maske za jednokratnu upotrebu u bilo koje vrijeme i može se postaviti izravno u džep, novčanik ili ruksak. 【Visoko kvalitetni MATERIJAL】U našem pravokutnom kontejner za skladištenje poklopca za osobe se ne koristi plastika, i umjesto toga koristimo smolu, ono što čini naš torbica za pohranu maske nije otrovno i neukusno s glatkom površinom. 【VIŠESTRUKO KORIŠTENJE】Ova torbica za pohranu lica se može koristiti ne samo za pohranu maske, ali i za organizaciju vašeg nakita kao što su ogrlice, narukvice i biseri.Svjetlosni kutija je također idealno футляром za igle. 【ZAŠTITA OD PRAŠINE I VLAGE】Kada ste stavili naš torbica za pohranu maske u svoju torbu, ona će neizbježno biti kontaminiran drugim stvarima.Naš torbica za maske može se učinkovito spriječiti sekundarnog zagađenja maske za jednokratnu upotrebu. 【POSEBAN DIZAJN】Naš torbica za pohranu lica posebno je dizajniran s 3 uzorcima : očaravajući medvjedom, šarene lik i bijelom bojom, a možete odabrati onaj koji želite.U toj ladici za pohranu možete čuvati 2-3 maske, koje će biti dovoljno da ih nose sa sobom u dan. [ Kangwell Portable Mask Hard Case ] ♡ Kangwell-profesionalni prodavač medicinske i zdravstvene potrepštine, mi činimo sve što možemo da vam ponudimo najbolje kvalitete proizvoda i usluga.Naši proizvodi su odabrani nakon probnog testiranja, tako da možete imati povjerenja u našim proizvodima.Ako imate bilo kakvih problema s korištenjem ili s kvalitetom, molimo vas, ne brinite, mi smo spremni riješiti bilo koji problem za vas, dajte nam priliku ugostiti vas!.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima