Skup strojeve za rezanje noktiju, Set Strojeve za Rezanje Noktiju, pogodan za prst Stopala Salon za uljepšavanje noktiju, Nail Salon (crvena)

Skup strojeve za rezanje noktiju, Set Strojeve za Rezanje Noktiju, pogodan za prst Stopala Salon za uljepšavanje noktiju, Nail Salon

HRK 17.97

Dostupnost

[Visokokvalitetnih materijala] : Jedinstvena snaga, dug hvatanje ne umori, silikon i materijal od nehrđajućeg čelika.Inovativni ugrađena opruga, высокоэластичная mekan i izdržljiv, pouzdan u korištenju. [Dobra performanse] : Mini-pedikerski skup s толкателем kožicu, blato u utoru, visoka efikasnost.Ekološki čista đonovi i потеющая silikonska ručka. [Jednostavnost u korištenju] : Precizan, udoban, jednostavan za korištenje, duboko u otvor. [Idealan alat] : Ovo je vrlo praktičan alat koji može zadovoljiti vaše različite potrebe, vi nikada nećete se pokajati. [Kvalitetu usluga] : 100% kvalitetu i uslugu, ako imate bilo kakvih pitanja, možete se obratiti službi za podršku korisnicima u bilo koje vrijeme, mi smo odlučili to za vas što je prije moguće.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima