Leayjeen Kids Camera Case Kompatibilan s Seckton/GKTZ/VATENIC/OZMI/PROGRACE/Nine Cube/Rindol/LC-dolida/Desuccus i drugim digitalnim dječjim igračkama kamere na poklon (samo torbica) (plavi)

Leayjeen Kids Camera Case Kompatibilan s Seckton/GKTZ/VATENIC/OZMI/PROGRACE/Nine Cube/Rindol/LC-dolida/Desuccus i drugim digitalnim

HRK 44.97

Dostupnost

???Vi ste uzrujani zbog činjenice da su igračke vašeg djeteta prljavo ?Ako se osjećate сломленным, jer igračka često oštećen?Ovaj kućište fotoaparata može pohraniti neke vrijedne fotoaparata kako biste spriječili oštećenja. ????Ova torbica za kameru pogodan za OMZER/ OMWay/ Veroyi/ Rege Moudal/ Hachi's Choice / JLtech kids camera .Oni se savršeno uklapaju. ????Visokokvalitetna munja, glatko se proteže i zaglavi.Izdržljiv materijal čini torba za fotoaparat više текстурной i vodootporan. ????Unutarnji dio je opremljen fiksnim gumicom, koja se može zaključati kameru od udaraca i padova, a također je sigurna i pouzdana zaštita.Dizajn сетчатого remen torbe za kamere učinkovito može kategorizirati i držati ručni pribor za pohranu. ????Približava Božić, vodimo povremene male darove u torbu.To može biti igračka dinosaura, to može biti mala igračka pas, ili to može biti nešto drugo.Nitko ne zna što je to, dok ga ne otvorite.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima