8 KOM Woogim Namještaj Войлочные Jastučići za parket,Cijele Noktiju-na Слайдере Glide Pad Zaštitnik Poda za Drveni Namještaj Stolice Stolovi Noge Noge(19 mm)

8 KOM Woogim Namještaj Войлочные Jastučići za parket,Cijele Noktiju-na Слайдере Glide Pad Zaštitnik Poda za Drveni Namještaj Stolice

HRK 26.67

Dostupnost

【MATERIJAL】Ovaj namještaj za poda je napravljen od čeličnog noktiju, plastike i filc, malu i trajan. 【MATERIJAL】Ovaj namještaj za poda je napravljen od čeličnog noktiju, plastike i filc, malu i trajan. 【FEATURE】Svaki войлочный stolica klizač ima 3 čeličnih trn u paru s jakim samoljepivi ljepljive podloge, koja visi, a ne odvojena od noge namještaja. 【ODGOVARA】Dizajniran za drveni namještaj noge promjera 0,75 inča i više, te войлочные namještaj klizači su idealni za stolice, барных stolice, blagovaona / kuhinja stolice i stolovi, drveni dekor i mnogo drugog. 【JEDNOSTAVNA INSTALACIJA】postavite u nekoliko sekundi uz pomoć čekića, samo očistite donji dio noge od namještaja, skinite ljepljivu podlogu na klizanje, postavite na namještaj, a zatim pritisnite. 【PACAKGE】8 KOM.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima