IMSOHOT Kratkom Kvadratnom Press na Noktima Sjajne Zelene Nadzemne Nokte s Dizajnom Nadzemni Nokte Squoval Puni Akril Ljepila na Noktima za DIY Nail Art Salon za Žene i djevojčice(12 veličina)

IMSOHOT Kratkom Kvadratnom Press na Noktima Sjajne Zelene Nadzemne Nokte s Dizajnom Nadzemni Nokte Squoval Puni Akril Ljepila na

HRK 14.97

Dostupnost

[Što dobivate]- dobit Ćete 1 kutiju po kvadratnom press za nokte , ona sadrži 24 komada čavala s 10 različitih veličina i 1 ljepilo, kompletan set koji će vam pomoći da stvorite prekrasan nokat. [Razne dimenzije i lijepe boje]- 1 kutija sadrži 12 različitih veličina sjajne zelene nadzemne noktiju kako bi se zadovoljile potrebe različitih veličina nokte; specifične dimenzije prikazane na slici, molimo vas da pažljivo provjerite. [Visoko kvalitetni materijal]- Vodootporan nadzemni nokti izrađeni su od visokokvalitetnog ABS materijala, ne uzrokuju štetu, može trajati tjednima, izdržljiva i prozračna, netoksični, neće oštetiti vaš ногтям i tijelu. [Short Squoval Full Cover Acrylic Nails]- Akril nokte, razvijen za većinu tipova noktiju, priljubljena i udoban, možete koristiti se s povjerenjem. [Široki spektar primjene]- Stopice za nokte su izvrsni za noktiju saloni, DIY home nail art, mogu se primijeniti na vjenčanja, maturalne večeri, trysts, Dan svetog Valentina i drugim proslavama, a mogu se koristiti i kao poklon za prijateljice, supruge i sl. Vez Križem Paket Sadržaj : 24 lažni nokti (10 različitih veličina) 1 * Ljepilo Kako koristiti : 1.Koristite drveni štapić za uklanjanje mrtvih stanica kože, kako bi bili sigurni da imate velike površine nokta za naljepnice. 2.Подпилите površinu noktiju (za bolje prianjanje). 3.Očistite nokte.Odaberite samoljepljiva naljepnica odgovarajuće veličine za vaše gljiva i postavite ga na nokat. 4. Skinite zaštitni sloj preko naljepnice.Odaberite pravu veličinu lažni nokat i stavite ga na svoj nokat. 5.Čvrsto pritisnite u roku od otprilike 25 sekundi, pazeći da između njih nije bilo razlike. 6.Подпилите lažni komadiće noktiju do željene forme i dužine! (Opcionalno) Kako ukloniti : 1.Umočite ruke u toploj vodi, a zatim skinite sa strane drvenim štapićem ili jednostavno skinite rukama. 2.Skinite selotejp naljepnicu i spremite vrhu s kojeg se provodi krađa identiteta gljiva za novu uporabu.Upozorenje : Molimo vas, držite ruke podalje od vode oko 1 sat!Također možete koristiti ljepilo ili ljepilo za montažu bilo kojeg pribora za takvih ногтям!Molimo vas, izbjegavajte dulji kontakt s toplom vodom i sapunom, kako bi produžili vijek trajanja!.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima