Tek Styz Stylus Pro Kapaciteta ručka Radi za Apple MacBook Pro 2018/2017//13/16/iMac s Obnovljenim korisničkim высокоточным dodir punoj veličini legura paketom 3! (Srebro)

Tek Styz Stylus Pro Kapaciteta ručka Radi za Apple MacBook Pro 2018/2017//13/16/iMac s Obnovljenim korisničkim высокоточным dodir

HRK 50.97

Dostupnost

⚡【PRECISION STYLUS kutija olovke FEATURE】 Dizajniran za svoj laptop Apple Mac Book Pro 2018/2017/2016/13"/16"/i Mac Ručka sa zaslonom osjetljivim na dodir 2-u-1, izrađen od nehrđajućeg čelika i aluminija, bez plastičnih dijelova, pruža glatke pero, kao što je iskustvo pisma za tablete sa zaslonom osjetljivim na dodir i pametne telefone.Ima kraj, opremljeno s prozirnim vrhom od silicijski vlakana. ⚡【ACCURATEY SINKRONIZIRAN】 Naš olovka omogućuje vam da vidite na ekranu, gdje je to navedete.To pruža mnogo veću fleksibilnost i preciznost za svoje pisanje i crtanje.Brzo, brzo, dobar je, jednostavan za korištenje za vaše nošenje ili džepa. ⚡【UNIVERZALNA KOMPATIBILNOST】 ✍ Olovke stilista Tek Styz™ u potpunosti kompatibilan sa svim prethodnim, struja, novim i budućim digitalnim емкостными uređajima sa zaslonom osjetljivim na dodir (IOS i Android).Uključujući i _BOS_ gore navedeni model, a također radi i za i Phone, i Pad, Touch Pro, Mini, Air plus Android, Windows, Windows, Microsoft uređaje i još mnogo toga. ⚡【SOLIDNE PUNOJ VELIČINI】 pune veličine olovke pružaju mnogo bolju fleksibilnost i preciznost za pisanje i crtanje.Budući da je spravljenim od trajnih aerodinamičan zrakoplovnog aluminija, on čuva ovaj lagani.Jednostavno pričvrstite na naslovnici je za nošenje u džepu, knjizi, dnevniku.Profesionalno snimanje pruža udoban hvat. ⚡【SAVRŠEN POKLON (3 pakiranja)】 Kada su sva tri boje su prodali u ruci pakiranju od 3 komada.Cm.Pojedinosti uvrštenja, naziv i prva slika za precizne boje to uključuje (crvena, crna, srebrna) stylus olovke fin pakiranjem će biti savršen poklon za Božić/rođendan/u školu/ured za obitelj ili prijatelje.Boja : Srebrna.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima