Dječji Ormar Drveni Vješalica Za odjeću Ormar Djeca se Oblače za Pohranu Dijete Ormar Montessori Namještaj za sobe (Ormar)

Dječji Ormar Drveni Vješalica Za odjeću Ormar Djeca se Oblače za Pohranu Dijete Ormar Montessori Namještaj za sobe (Ormar)

HRK 413.97

Dostupnost

????CIJENA JE SAMO ZA DRVENA VJEŠALICA ZA ODJEĆU???? + 4 vješalice za odjeću (opcionalno). ????Drvena vješalica za odjeću 116x104x30cm (45.7 x 40.9 x 11.8 inča) ⚖️ Težinu od oko 6 kg (13 kg). ????Igračka u sigurnosti.Izrađena je od šperploče, koja ne sadrži otrovne tvari i potpuno siguran za djecu. Skup je poslan u nesastavljeni!Sve potrebne nosači su uključeni u opseg isporuke.Prednosti vješalice za odjeću ????Uči praktičnim životnim vještinama ????Što ga čini lako za djecu, doći i dobiti pristup svojoj odjeći ????Odlična za učenje djece, kako ukloniti svoju odjeću ????Poboljšava vještine rješavanja problema ????Potiče otvorenu igru ????Povećava samopouzdanje ????Neophodna ako želite da vaša spavaća soba je bila organizirana. ????Mi prihvaćamo povrat novca u roku od 14 dana nakon dostave.Ako je s robom sve u redu, trošak povratka mora biti plaćen od strane klijenta.Možemo vam ponuditi našu uslugu dostave, kako bi dobili najbolju moguću cijenu.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima