Bluetooth Tipkovnica za iPad, Bežična tipkovnica OMOTON (univerzalni prijenosni), kompatibilan sa iPad Pro/iPad Air/iPad 10.2/iPad Mini i drugim uređajima (rose gold)

Bluetooth Tipkovnica za iPad, Bežična tipkovnica OMOTON (univerzalni prijenosni), kompatibilan sa iPad Pro/iPad Air/iPad 10.2/iPad

HRK 32.97

Dostupnost

1.Bežični mogućnosti Bluetooth : ne konfuzije prašnjavim uzice, samo tanka je lijep tipkovnica, koja je i sama po sebi je značajka.Možete se nalaziti na udaljenosti do 33 metara/10 m od povezanog uređaja i pri tom imati stabilan bežičnu vezu. 2.Ergonomski dizajn : tehnologija ножничного prekidač osigurava brzo, intuitivno, bešumni pokret između tipki, a pruža gladak i praktičan set teksta.On je također naginje pod pravim kutom, da ne ozlijediti zgloba. 3.Travel Prijateljski : Čak i ako ste na putovanju svjetlo, imate još uvijek ima upravo ono što vam je potrebno.Ovaj spasilac može pohvaliti kompaktnim dimenzijama 11.2*4.7*2 inč.Smiješno je tanak i lagan, tako da ga lako možete staviti u ruksak. 4.Stanje mirovanja : Ova tipkovnica i Pad prelazi u stanje mirovanja nakon 10 minuta neaktivnosti radi uštede energije.Dugotrajna baterija daje vam slobodu da rade apsolutno duže.(Ova tipkovnica zahtijeva 2 baterije tipa AAA, koji nisu uključeni _BOS_. 5.Parovi s i OS i i Pad OS : Ova bežična tipkovnica je posebno podešen za rad s uređajima i Pad/i Phone, uključujući i i Pad Air 4, i Phone 10.2 (8th/7th/9.7 generacije, a također), i Pad Pro 12.9/11, i Pad air 10.5, i Pad Mini 5 i Iphone.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima