15 u 1 Višekratnu upotrebu cijelo lice na Respirator, Široko vidno polje, Profesionalni Respirator Anti-magla je Naširoko Koristi u raspršivanja boje, деревообработке, zaštite od prašine i druge zaštite rada (srednji)

15 u 1 Višekratnu upotrebu cijelo lice na Respirator, Široko vidno polje, Profesionalni Respirator Anti-magla je Naširoko Koristi

HRK 119.97

Dostupnost

【Brzo pravovremenost]】Transport iz sad-skladišta.Obično to će biti isporučen u roku od 1-2 dana nakon narudžbe.Vi ćete dobiti paket u roku od 5 radnih dana nakon isporuke. 【Širok spektar primjene】 Respirator je izrađen od visoko kvalitetnih gumenih materijala.On je pogodan za radne zone, gdje se formiraju parovi stakla, metala, boje, poljoprivrede, formaldehida i drugih dosadnih tvari.On пылезащитен mehaničke operacije (kao što su zavarivanje, piljenje, brušenje, grafiti i tako dalje). Možete čak i da nose respirator za čišćenje kuće, kako bi se spriječilo udisanje prašine. 【Dvostruki spremnik za disanje】Kompaktan izgled i diskretan dizajn čine vid vlasnika i šire.Ventil protoka ima širok spektar otvaranje i glatko izdahne.Smanjite domaće akumulacije topline i vlage, i zrak će biti svježije. 【Poboljšanu udobnost】je Hladan, ventil za protok pomaže osigurati svjež, suha udobnost Usmjerava выдыхаемое dah dolje : jedinstveni centralni adapter usmjerava выдыхаемое dah i vlagu prema dolje.Full-face - dizajn pruža dodatnu zaštitu za vaše oči i ima široko vidno polje.Izbjegavajte utjecaj temperature i vlažnosti okoline na respirator,nedostatak magle na ogledalu. 【JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA】 : Respiratorni filter i cartridge mlaznice lako uključeni i isključeni za brzu montažu i demontažu.Скрепленные silikonski jastučići eliminiraju slobodne polaganje, koje mogu biti izgubljeni. 【Pakiranje list】 : 1 x full respirator za lica; 2 x filter kutije ; 2 x 501 poklopac filtra; 10 x 5 N11 filteri pamuk.Mi se trudimo da budete 100% zadovoljni.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas izravno.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima