Ne primjena YYSHO za Galaxy A52 5G Case, Amortizacija Anti Scratch Case Противоударная Potpuna zaštita za tijelo s Kopčom za remen i stalak za Samsung Galaxy A52 5G 6.5 inča (crna)

Ne primjena YYSHO za Galaxy A52 5G Case, Amortizacija Anti Scratch Case Противоударная Potpuna zaštita za tijelo s Kopčom za remen

HRK 50.97

Dostupnost

[Kompatibilnost] - Kompatibilan sa Samsung Galaxy A52 5 G 6,5 inča, bez gaznoga sloja ekrana. [Set 4 sloja] - Da biste postavili telefon, potrebno je rastaviti 4 sloja, a zatim ga instalirati korak po korak, evo korake u opisu funkcija zaštite je vrlo dobra. [Visokokvalitetnih materijala] - Jedinstvene materijale RAČUNALA mogu zaštititi svoj telefon od padova, ogrebotina i sudara, a postolje omogućava gledanje videa i filmova u načinu rada bez uporabe ruku. [Funkcija rasipanje topline] - Funkcija za zaštitu od zračenja kućišta Galaxy A52 je vrlo dobar, i on ima funkciju izolacije, koja može dobro zaštititi svoj telefon. [Precizno izrezani] - podignuta dio pruža dodatnu zaštitu zaslona i fotoaparata, sprečava ogrebotine i smanjuje drugih oštećenja.Točan montažni rez pruža jednostavan pristup svim priključcima, zvučnike, kameru, gumbima i drugim funkcijama.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima