Čelik самосверлящий vijak, Pocinčani čelik, dorada, Šesterokutna krunica podloške, Vanjski imbus pogon, Самосверлящая točka, Pečat, Uključuje pranje, dužina 5/8, nit broj 8 (pakiranje od 100 komada)

Čelik самосверлящий vijak, Pocinčani čelik, dorada, Šesterokutna krunica podloške, Vanjski imbus pogon, Самосверлящая točka, Pečat,

HRK 30.51

Dostupnost

Tvrdoća po Rockwellu-C45, Tvrdoća jezgre-C28. Tip vježba broj 2.Promjer glave 1/4 inča.Visina glave .141". Pranje O. D.348".Самосверлящий vijak idealan za automatske montaže i smanjuje ili eliminira potrebu za сверлах ili метчиках.Nakon što je rupa просверлено, самосверлящие vijke постукивают rupa baš kao što su vijci u obliku niti ili narezivanje navoja u pre просверленном otvor.Oni su također dizajnirani za rješavanje plaka boje, flash zavara ili stranog materijala, koji se mogu pojaviti u pre просверленных ili prodora otvora.Za razliku od vijke, vijke bušenih rupa i выстукивают navoj za jednu operaciju.Sve što vam je potrebno za instalaciju, - to je driver za napajanje.Za učinkovito učvršćivanje točka bušenje u potpunosti mora prodrijeti u sve dijelove закрепляемого materijala do zaduženosti prvi navoja.Pocinčani čelik ima dobru otpornost na koroziju.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima