192 khz Digitalno-analogni Konverter Bluetooth 5,0 Prijemnik DAC sa 16-300Ω Pojačalo za slušalice Optički/Koaksijalni na RCA i 3,5 mm audio Izlaz s Regulatorom jačine zvuka za Tv Telefona i Tableta (normal, basic)

192 khz Digitalno-analogni Konverter Bluetooth 5,0 Prijemnik DAC sa 16-300Ω Pojačalo za slušalice Optički/Koaksijalni na RCA i 3,5

HRK 89.97

Dostupnost

【192 khz digitalno-analogni pretvarač】 - podržava pretvoriti optički, koaksijalni, digitalni audio signala na ulaz, izlaz u stereo analogni L/R RCA i 3,5 mm audio priključak, koji su spojeni na pojačalo, dinamiku, наушникам.Ugrađeni čip visokih performansi DAC. 【Bluetooth 5.0 prijemnik s antenom 】- Prihvaća najnoviju tehnologiju prijenosa Bluetooth verzija 5.0 bez gubitaka i posvećen antena Bluetooth za stabilan prijenos signala.Podrška za uparivanje s mobilnim uređajima (kao što su mobilni telefoni, tableti) putem Bluetooth veze za prijenos zvuka Napomena : Ovaj DAC s Bluetooth prijemnik, a ne prijenos Bluetooth. 【192 Do/24 bita On također podržava funkciju poziva na Bluetooth.Kada se spaja na Bluetooth i ako postoji poziv, možete koristiti gumb selektor za upravljanje tim pozivom. 【Široku primjenu】 - Povežite se na različitim sučeljima za pojačala, digitalno-analogni audio converter povezuje različite аудиоинтерфейсы s analognim pojačala, idealan je za kućno kino, nastave, nastavnog plana i strukture, prostori za sastanke, trgovine kućanskih aparata i drugih mjesta.Ulazi : Bluetooth, Koaksijalni, Toslink.Optički/koaksijalni ulaz oblik audiozapisa : PCM / LPCM.Frekvencija uzorkovanja optički/koaksijalni ulaz : 32, 44,1 i 48, 96 i 192 khz.Snaga pojačalom za slušalice : 125 Mw x2 @ 32Ω.Pozovite raspon otpora slušalice : 16-300Ω. 1 *192 K Bluetooth DAC konverter. 1 * Optički kabel. 1 * USB kabel za napajanje. 1 * Vodič za korisnike.Ulazi : Bluetooth, koaksijalni, Toslink Optical/koaksijalni ulaz audio format : PCM / LPCMOptical/koaksijalni ulaz Frekvencija uzorkovanja : 32, 44.1, 48, 96 i 192 кгцгеадфон pojačanje snaga : 125 Mw x2 @ 32ΩSuggest Raspon otpora slušalice : 16-300Ω.On može pretvoriti optički, koaksijalni i poslane Bluetooth digitalni zvuk u стереоаналоговые zvuk, spojeni na pojačalo.Pomozite korisnicima riješiti problem s povezivanjem različitih аудиоинтерфейсов na analognih pojačala.Ovaj element je samo prijemnik, Bluetooth, ali ne i Bluetooth odašiljač.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima