Očistite svoju Mokraću Smiješne su, ako propustite Smiješan naljepnicu na sjedalo Wc Naljepnica na zidu Kupaonice (crna)

Očistite svoju Mokraću Smiješne su, ako propustite Smiješan naljepnicu na sjedalo Wc Naljepnica na zidu Kupaonice (crna)

HRK 29.97

Dostupnost

1.Zabavna naljepnica na poklopac wc-om, što će biti odličan dodatak na bilo koji dekor kupatilo.Napravite svoje goste nasmijati sa ovom novost naljepnice. 2.Freske sa citata na wc sjedalo, koje su dizajnirane s izreka "Ako propustite čistu urin" i logom negativca će biti dobar podsjetnik koji će vam reći i svojoj obitelji, posebno djeci, ne zaboravite čistiti njihov urin.Osim toga, to će dati vašem toalet novi izgled. 3.Naljepnice se lako lijepe natrag na glatku, ravnu, suhu i čistu površinu, kao što je, na vrata wc-a, prozor, kada, koje se lako mogu ukloniti bez ostatka i štite površine od oštećenja i bojanje. 4.No bit će ostaviti tragove,vodootporni i паростойкие. 5.možete napraviti sa svojim rukama u skladu s vašim željama i maštu, napraviti privatnu kupaonicu s toplom.Vi ste još uvijek zabrinuti da vaša djeca uvijek zaboravljaju čist urin nakon izlet u wc?Dobar podsjetnik Naljepnice s citata wc kao alat podsjetnik, uvijek će podsjećati na svoju djecu da se ne zaboravi ispirati vodu u toaletu.Nakon nekog vremena vaše dijete выработаются dobre navike.Lako se čisti i drži možete staviti ga na sve čiste, suhe, ravne i glatke površine, kao što su zahodi, wc-a, wc-a, kupaonice, kade, umivaonici, ogledala.Promjenjivi i trajan sjedalo wc citat freske mogu se lako ukloniti bez ikakvih ostataka.Preporuka za korištenje : 1.Prije upotrebe pažljivo očistite površinu, kako bi bili sigurni da je suha, glatka, bez prašine, bez vode. 2.Skinite naljepnicu na zid jedna za drugom s dna papira i zalijepite ga na očekivani položaj. 3.Polako i oprezno se ljepilo переводную film ljepljivom stranom prema zidu. 4.Pomoću strugača ili druge predmete, za pritisnite naljepnice za zid i istisnuti sve mjehuriće zraka.Napomene : Držite wc čista, suha, glatka, ne прилипайте na grube ili neravne površine.Budite oprezni, ako je vaš zid ima boju, najbolje je držati ga na bijeli zid, koji će izgledati puno ljepše.Budite oprezni da ga ukloni, da se ne ošteti wc.Tehničke karakteristike : Materijal : PVC, Veličina : 3.87 x 11.8 inča.Vez Križem Paket Sadržaj : 1 x logo negativca wc naljepnice Hajde!Neka vaša djeca biti dobra navika s naljepnicama negativca wc-a.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima