Accnicc 3 Paketa Tarot Tapiserija, Sunce, Mjesec i Zvijezda Tarot Karte Tapiserija, Smeđe i Bež Tapeta Zidna, Vertikalni i Starinski Estetski Zidna Tapiserija za sobe (smeđa, 15 x 20)

Accnicc 3 Paketa Tarot Tapiserija, Sunce, Mjesec i Zvijezda Tarot Karte Tapiserija, Smeđe i Bež Tapeta Zidna, Vertikalni i Starinski

HRK 44.97

Dostupnost

❤Materijal : Poliester.Veličina : 20"visok × 15"wide, 27"visok × 20"široki. ❤Ukrasna : Tapiserija Tarot karte sunca, mjeseca uzima jedinstveni dizajn, bez obzira na to koristite li zidna tapiserija kao tapeta spavaće sobe ili tapeta dnevni, to može uzrokovati da se osjećate ugodno i poboljšati svoju estetiku.Vaši gosti će hvale vaš izbor. ❤Visoke kvalitete : star lunar tapiserija ima jasan otisak, zasićene boje, blaga i ugodna za kožu materijal i ne blijedi. ❤Jednostavnost korištenja : Zidna tapiserija ovog tapeta ima dvije čvrste metalne navlake, koje je jaz.Možete koristiti jednostavne alate, da se naviknete na njega, bez oštećenja površine proizvoda. ❤Easy care : Tapiserija perivo u perilici, ne može se koristiti izbjeljivač.Ovaj tapiserija tarot može se glačati na niske temperature.Kad ne znate kako izabrati pravu ukras kuće, Accnicc će vam pružiti dobar izbor.Accnicc dalje razvijati najbolje proizvode, pružiti najbolje usluge i svaki put vam pružiti samo zadovoljavajući doživljaj kupovine.Dođite u Accnicc i odabrati ono što vam se sviđa.Cijela slika izgleda prirodno i skladno.Ova zidna tapiserija sa zvijezda, sunca i mjeseca, pogodan za mnoge kućne scene.Привнесите jedinstvenu ljepotu u svoj dom.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima