Nuoda Podesivi Vijenca Nosač,Zidni Nosač za Pričvršćivanje,Metalni Okviri Zidni Nosač za 1-inčni Štap trajno i stabilno,Set od 3pcs(srebro)

Nuoda Podesivi Vijenca Nosač,Zidni Nosač za Pričvršćivanje,Metalni Okviri Zidni Nosač za 1-inčni Štap trajno i stabilno,Set od 3pcs(srebro)

HRK 86.10

Dostupnost

????????Set od 3 podesive konzole za pričvršćivanje vijenca na zid,ugradbeni oprema u kompletu.??????? Čvrsta čelična konstrukcija.???????? Proteže se od 3,5 do 4,5 cm od zida.Pogodan za šipke prečnika do 1 inča (2,54 cm).???????? Kwikhang nosači za zavjese,kwick hang nosači za zavjese,slijepi nosač,nosač za zavjese,osnovnu nosači,prozor konzole za zavjese,montažni nosači za sjenila,jedan štap nosači,quik hang zavjese zagrade,bez zagrade za rolete,jednu osnovnu nosači kwik hang,zamjena jednu sjenila,vijenac i okovi,bez nosača vijenca,ugradnju opreme za zavjese,nositelji strehe za zavjese,podesivi nosač vijenca,držači za zavjese, draperije,nano-nosači za sjenila,curtai. ????????Vijenac nosači,crni zastor štap zavjese nosači nosači nema nosače vijenca nosač produžiti vijenca nema rupa, vijenac držač za zavjese kuke držač vijenca, koji se montira na sjenila mostovi, sjenila vijenca nosač izvana mostovi, sjenila vijenca vijenca montaža greben montažni nosači crni ne nosača zastor nad krevetom decor zidno slikarstvo oprema za zavjese zavjese podesivi nosač ogrnuti nosač objesiti štap nosači.Boja : Srebrna.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima