OERTUFU Ručno Glačanje Rublja Za odjeću, Kućanske Prijenosni Parna Zube peglu, Prometne Parna Željezna Četka Pogodan za Glačanje odjeće, zavjese, Plahte, jastuke (veličina : Uk)

OERTUFU Ručno Glačanje Rublja Za odjeću, Kućanske Prijenosni Parna Zube peglu, Prometne Parna Željezna Četka Pogodan za Glačanje

HRK 205.80

Dostupnost

Прорвитесь kroz tradicionalne šest prednosti : snažan parova, однокнопочный prekidač, басовая rad, vidljivo spremnik za vodu, otporan na visoke temperature, glačanje i uklanjanje bora!.Pogodno za sve vrste tkanina odjeće, nema potrebe da se regulira temperaturu!Dobra monotonost i dobar učinak glačanja!.Duge zube, odvojiva.Koristi se za liječenje svih vrsta kose na predmetima za kućanstvo, kao što su odjeća, sofe, deke, zavjese i sl. Spremnik za vodu velikog kapaciteta.Jednostavan za instalaciju voda, визуализированная cisterna s vodom; gumb par.Jedna tipka radi brzo i lako, lampica svijetli.Nakon uključivanja, indikator će se ugasiti, i vi ćete biti u mogućnosti početi ga koristiti.Pozdrav, ako imate bilo kakvih pitanja u procesu kupnje, možete nas kontaktirati i želim vam sretne kupovine.Product name : Ručno parna snaga : 650 WRated napon : 110 / 220 VRated frekvencija : 50 Hz Ceramic substrate material Color : gray + white Material : ABSSize : 29 * 8.5 cm Plug type : us, uk Features : Three adjustable gears Gear 1 kemijski vlakana 80-120 stupnjeva Celzija 2 stablo 120-180 stupnjeva Celzija 3 pamuka, lana 160-220 stupnjeva Цельсия1. Keramičke jedini za утюжка2. Фланелевая zube, koristi za vise гладильных ili vunene kapute za uklanjanje statičkog электричества3. Peglanje zavjesa ili tepiha četkom duge kose za zaglađivanje bora, Jednostavno odaberite ispravan način : male peglanje/styling/rotirajući glačanje/quick i удобнаяинструкцияподключите izvor napajanja svijetli crveni indikator napajanja, i grijaći element će se početi zagrijavati.Kada je crveni indikator isključen, možete ga koristiti.Tijekom korištenja ritmički pritisnite i otpustite gumb par svake 2 sekunde, a prednji mlaznice proizvodi veliki broj kontinuirano par visoke temperature i visokog pritiska.Napomena : brže gurati, više para privremeno se povećava, ali niske temperature glačanja može dovesti do nedovoljnog broja гладильного par.Kada глажке odjeće poželjno je da kliknu parova na maloj brzini, da se proizvesti više od visoku temperaturu vodene pare, za odjeću je lako ispeglati.Tijekom radnog procesa ovog proizvoda tijelo će se zagrijati, što je norma Upute za korištenje : 1. Pritisnite i držite gumb za reset vode, da biste izvadili spremnik za skladištenje vode.2. Nakon uklanjanja kontejnera za skladištenje vode, otvorite gornji poklopac spremnika za pohranu vode i zatvorite ga nakon punjenja vodom.3. Posudu za skladištenje vode na mjesto.4. Kada глажке odjeće objesite odjeću, držite dasku za zube u jednoj ruci i krenite prema gore i prema dolje, bore na odjeći može se glačati, a četka može apsorbirati kose i prašine na odjeći.5. Pogodan za glačanja v.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima