LoveHomeCandy Vodootporne Drvene Zrnati Kontakt Papir Ukrasni Samoljepljive Tapete Stick Kutija i Polica Brod za Kuhinjskih Ormarića Poklopac Vrata Naljepnica (23.6x393.7in,3)

LoveHomeCandy Vodootporne Drvene Zrnati Kontakt Papir Ukrasni Samoljepljive Tapete Stick Kutija i Polica Brod za Kuhinjskih Ormarića

HRK 50.97

Dostupnost

1 Ukrasne kontakt papir za ormar, radne ploče, obloge, police, umetka pretinca, stola, ormara, stola, vrata hladnjaka i rukotvorina. 2 Samoljepljive & Removable : kontakt papir vraća s ljepilom, jednostavno se čisti i lijepi, može se primijeniti na većinu ravnim površinama.I naravno, on neće ostaviti tragove ljepila na površine pri brisanju. 3 JEDNOSTAVNO MJERENJE I OBREZIVANJE?Lako kontrolirati širinu, čak i ako čovjek može završiti savršen ukras.Ovaj papir s mramornim efektom lako rezati i nanosi se pomoću mjerne mreže na podlogu. 4 OSVJEŽITI VAŠ PROSTOR?Ovaj samoljepivi odvojiva kontakt papir pruža atraktivan izgled bilo koji predmet i ekonomičan za brz i jednostavan popravak starog namještaja, bez potrebe da ulažu mnogo novca.Vodootporan i anti-ulje-lako se čisti.Odlično za kuhinje, kupaonice, kuće i ureda.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima