Obložen i grickalica od Nehrđajućeg čelika s Пилочкой za nokte, grickalica u rasutom stanju,Grickalice za nokte na Veliko za Beskućnike u pakiranjima, za Beskućnike,Skloništa, air Bnb, Hotela 2,3 cm (50 kom)

Obložen i grickalica od Nehrđajućeg čelika s Пилочкой za nokte, grickalica u rasutom stanju,Grickalice za nokte na Veliko za Beskućnike

HRK 65.97

Dostupnost

1. Individualno zamotan grickalica osiguravaju da svaki кусачка za nokte, a koristi se za ruke, čista i nikada se ne koristi.Pakiranje sama po sebi daje ljudima osjećaj sigurnosti, tako da možete ga koristiti s povjerenjem. 2. Turpija za nokte sa пилочкой za nokte može vratiti svoje nokte i učiniti vaše nokte više ravna i glatka. 3. Grickalica izrađeni su od nehrđajućeg čelika obložen ,visoke tvrdoće, nije lako pucaju, ne hrđa i imaju dugi vijek trajanja. 4. Stan grickalica imaju otvor koji se može objesiti na prsten za ključeve i korištenje u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu kada izađete na ulicu. 5. Grickalice za nokte na veliko dovoljan broj kombinacija koje se mogu uklopiti u svaki kutak doma, i vi se više nećete brinuti o tome što ne pronađete grickalica.Ovi lagani i udobni i grickalica takođe mogu koristiti za izlaz na ulicu, automobila, ureda, hotela, skloništa za beskućnike i sl. Odvojeni pakiranje daje osjećaj sigurnosti, tako da možete ga koristiti sigurno.Grickalica imaju perforaciju koju možete uvijek nositi sa sobom.Više ne morate brinuti o tome da će ga naći kod kuće.Vam je dovoljno koristiti veliki broj кусачек za nokte.Možete ga staviti na svakom uglu!Grickalica u pakiranjima za beskućnike, hoteli, ženskih skloništa i paketa za njegu bez krova nad glavom. - Materijal : nehrđajući čelik - Veličina : 2,3 inča/5,8 cm - Koristi se : u odraslih/djece - Broj : 50 apsolutna-Marka : fafortune - Pakiranje : nezavisne pakiranje Paket uključuje 50шт * Individualno zamotan grickalica.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima