[Hometner] Ekološki Sanitarni Jednokratnu Kuhinja Četke za pranje posuđa Home Toner Sam Ručnik bodljikavo. 1dan & 1piece_ 1 Pack 60Pieces (2 Pack_1SET)(braon + menta)

[Hometner] Ekološki Sanitarni Jednokratnu Kuhinja Četke za pranje posuđa Home Toner Sam Ručnik bodljikavo. 1dan & 1piece_ 1 Pack

HRK 49.11

Dostupnost

✔ [ SIZE ] : 3.9" x 8.6"(60 listova/rola) [za Siguran i pouzdan u korištenju] _ Pouzdan LG Chemical 100% polipropilen je materijal. ✔ [ Okoliša higijena ] _ To je više higijenski nego spužve starog stila, jer ih možete baciti nakon upotrebe. ✔[Možemo ga koristiti na različite načine] _ različite vrste korištenja, kao što su kuhinja, kupaonica, dnevni boravak, auto kamp, Kuhinja, kupatilo, kampiranje i život.Порвите listu, koristite i bacite je dolje."To je jednostavan za korištenje i koristan, može biti moguće ponovno koristiti.Možete ih koristiti za pranje posuđa, čišćenje umivaonika, nape, countertops, police, pa čak i za čišćenje wc-a.Osim toga, lako je nositi sa sobom na izlet. ✔[Brzo i odlična čišćenje] _ Korištenje dip vlakana od mikrovlakana procesa puše rastopiti _ Metoda Melt brown-ovo je metoda za predenje vlakana pomoću visoke temperature i vjetra visokog tlaka, i on postaje абсорбирующим i izdržljiv, stvarajući oblik, u kojoj se tanka vlakna spajaju, kao paukova mreža. ✔ [ Fluorescentno skok nije pronađen ] _.Više na snazi kada za pranje posuđa; lako se čisti kut jela, jer je tanak, a текстурированная površina je odlično za čišćenje.To je izrađen od mikrovlakana metoda puše rastopiti i da ima visoku sposobnost upijanja i trajnost. ★ Kako koristiti Molimo, uzmite komad.Molim, obrišite ga дочиста.Nakon pranja suđa, molimo očistite različite lokacije.Umivaonik, umivaonik i sl. To je jednostavan za korištenje, ako dodir njegove ruke.Ako ste bacanje nakon korištenja, kraj.Možete ga koristiti više puta, ovisno o stupnju trošenja. ★ Q&AQ : hoće li ogrebotina zbog grube površine? ✔ A To je proizvod koji odlično čisti vlakno od mikrovlakana.Kada je u pitanju vode, površinske hrapavosti nekoliko promjena, ali ako koristite ga u kvalitetne ambalaži, plastičnim proizvodima, automobile i tako dalje, Molim vas, nježno utrljajte ga provjeriti, ogrebotina ili ne.Pitanje : vi Ste dobro četka čak i bez deterdženta?✔ Ukupne masne posuđe može oprati samo vodom.U slučaju ulja, masti, stare prljavštine i tako dalje, molim vas, očistite ih sredstvom.Pitanje : je li to Dovoljno za jednog komada?✔ Da, to je dovoljno.Međutim, ako imate poteškoće s za pranje posuđa u gumene rukavice, onda je bolje koristiti dva para sredstva za čišćenje stakala. ★ Veličina i informacije✔ Veličina : 8.66" x3.94"(inč)✔ Boja : menta roza, smeđa i crna✔ 1 pakiranje : 1 rola 60 kom.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima