SALUTUY Baby Support Kauč, Zadebljanje i proširenje Dizajniran je u skladu s oblikom tijela bebe Suhom i čistom Naučiti sjediti Kauč za bebe(kornjača)

SALUTUY Baby Support Kauč, Zadebljanje i proširenje Dizajniran je u skladu s oblikom tijela bebe Suhom i čistom Naučiti sjediti Kauč

HRK 81.90

Dostupnost

【Jak i izdržljiv】Slatko oblik, potpuno punjenje, nije lako saviti, glatko rezanje, precizno šivanje, nije lako otvoriti thread, dno je izrađen od non-slip tkiva, jak i izdržljiv. 【Suha i čista】Opremljeno mjesto za djecu da se naviknete na igračke.Prozračna губчатый sloj na dnu dizajniran za apsorpciju znoja i vode, dopuštajući djeci biti suhe i čiste stražnjice. 【Zadebljanje i proširenje】Pružaju snažnu podršku leđa djeteta, učinkovito sprječavaju prevrtanje i lagano okrenuti za 360°, dati djetetu osjećaj sigurnosti. 【Nema iritacije, ne pada】Ugrađeni pamuk se može povući, prati krpom, ne blijedi i ne padne, ne iritira, profinjen oblik, svijetle i lijepe izraze životinja, lako primljene djece. 【Udobnost】Dizajniran u skladu s oblikom tijela djeteta, udobnost dobro, što je korisno za zdrav rast djeteta.Značajke : 1. Obložen i napredne pružiti snažnu podršku leđa djeteta i učinkovito spriječiti rollover, a i lagano je omotan za 360°, daju djetetu osjećaj sigurnosti.2. Izgrađen pamuk se može povući, prati tkanina bez blijedi ili presvlačenja, i ne smeta, profinjen oblik, izraz životinja svijetle i lijepo, i dijete lako prihvaća.3. Opremljen je mjesto gdje se dijete развешивает igračke.Prozračna губчатый sloj na dnu dizajniran za apsorpciju znoja i vode, čime djece imati suhu i čistu magarca.4. Odlična forma, potpuno punjenje, nije lako saviti, glatko rezanje, precizno šivanje, nije lako otvoriti thread, dno koristi нескользящую tkanina, čvrste i solidne.5. Dizajniran u skladu s oblikom tijela djeteta, s dobrim udobnosti i dobro za zdrav rast djeteta. babe.Specifikacija : Tip elementa : Naučiti sjediti Sofa Material : PP pamuk+poliestersko fiber Unfolding Veličina : Cca.50x50x20cm / 19.7 x 19.7 x 7.9 in Shaping : Animal Uses : Uči sjediti, playing Suitable Starost : Beba (0-3 godine) Popis paketa : 1 x Sofa Note : 1. Pružamo jasne slike i pružamo izmjerene vrijednosti u najvećoj mogućoj mjeri.Molimo vas da provjerite što je više moguće kako bi bili sigurni da je proizvod upravo onaj koji vam je potreban.2. Molim vas, dopustite 1-3 cm greška zbog ručnog mjerenja.3. Monitor nije kalibriran jednako, boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.Hvala na razumijevanju.


Ključne značajke

Item Type:
Learn to Sit Sofa
Material:
PP cotton+polyester fiber
Unfolding Size:
Approx.50 x 50 x 20cm / 19.7 x 19.7 x 7.9in
Shaping:
Animal
Uses:
Learning to sit, playing
Suitable Age:
Infant (0-3 years old) 
Package List:
1 x Sofa :
1. We provide clear pictures and provide measured values as much as possible. Please check as much as possible to make sure the item is what you need.2. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. :
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Thanks for your understanding. :

To se sviđa i kupcima