KEZiHOME Novčanik Torbica za iPhone 12 Pro Max, od Prave kože [RFID Lock] Poklopac Utora za kreditne kartice Flip Folio Magnetska stalak Torbica za telefon je Kompatibilan sa iPhone 12 Pro Max 5G (6,7 inča) (siva/smeđa)

KEZiHOME Novčanik Torbica za iPhone 12 Pro Max, od Prave kože [RFID Lock] Poklopac Utora za kreditne kartice Flip Folio Magnetska

HRK 89.97

Dostupnost

[KOMPATIBILNOST] - Ova torbica-novčanik je kompatibilan samo sa i Phone-12 Pro Max 5 G (6.7", izdanje 2020), nije pogodan za i Phone 12 Mini 5 G (5.4", 2020), i Phone 12/i Phone 12 Pro 5 G (6.1", 2020) ili drugih telefona.Molimo provjerite svoj model telefona, prije nego što blagajna. [Multi-function] - (1).Ova torbica za i Phone 12 Pro Max razvijen korištenjem RFID tehnologije-oklop koji može blokirati RFID-signale i zaštititi osobne podatke od neovlaštenog skenera. (2).U paketu 3 utora za kartice i 1 džep za novac, nosite sa sobom kreditne i debitne kartice, kao i za gotovinu. (3).Ugrađena karakteristika stalak za hands-free movie-watching, read, video chatting.(4).Magnetni režanj kako bi ga držati zatvorena i zaštićena, pruža magnetsko zatvaranje. [SVEOBUHVATNA ZAŠTITA] - Torbica-novčanik za i Phone 12 Pro Max je izrađen od kvalitetne prirodne kože.Fleksibilan i izdržljiv mekani unutarnji torbica od TPU pruža odlične двухслойную zaštitu vašeg uređaja, da biste zaštitili svoj telefon od ogrebotina, udaraca, udaraca, prljavštine, dnevnog trošenja. [POGODAN za KORIŠTENJE] - Ova kožna torbica povoljno legne u džep i idealan je za vaš telefon.To vam omogućuje nesmetan pristup svim lukama i funkcijama lako (kamera, zvučnik i tako dalje), Ne uzimajući torbicu.Obećavamo da ćemo bezuvjetno vratiti ili ponovno poslati sa svim problemima kvalitete (ako ste dobili neispravan proizvod, molimo vas da nas kontaktirate za zamjenu ili povrat) *Savjeti - što je više karata u umetnut, funkcija magnetskog zatvaranja će biti sve slabiji.Molimo vas, postavite potreban broj kartice.Nova boja odgovara moderan i elegantan dizajn, oni izgledaju elegantno, prikladne za razne prigode.To je idealan poklon za sebe, da bi s vremenom suza ili raspasti na komade.Održavanje kože torbice za i Phone Pro 12 Max. 1.Držati daleko od visoke temperature i veliki pritisci, ogrebotina, plijesni, masne prljavštine, kisele i alkalne spojeve. 2.Držite kožu suha i ventilirani, redovito podmazati njegu kože.Izbjegavajte biti pod vrućim suncem za prilično dugo vremena. 3.Očistite kućište mekom pamučnom krpom i nježno utrljajte ga kad je zaprljana.Napomena : Molimo vas da koristite zaslon zaštitnik kaljeno staklo, tako da je dobro zaštititi ekran, u slučaju, ako on biti izgreban po karticama.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima