Spavaonica Tuš Caddy – 8 x 12 - Nosite svoje stvari ravno u tuš. Odlično za život u studentskom, sportskih dvorana, kampova i putovanja. Sklapa stan za jednostavnu pohranu, kada za to nema potrebe. (Bijela)

Spavaonica Tuš Caddy – 8 x 12 - Nosite svoje stvari ravno u tuš. Odlično za život u studentskom, sportskih dvorana, kampova i putovanja.

HRK 20.97

Dostupnost

RJEŠENJE ZA NOŠENJE UKUPNO : savršen način odnijeti sve svoje stvari je ravno u tuš.UZMI PRAVO NA TUŠIRANJE : Izrađen je od čvrstog najlona mreže sa дренажным rupom na dnu.CURA I SKLAPA STAN : Izrađen s fleksibilnim žičanom okvira, koji se može preklopiti stan za jednostavnu pohranu.PRAKTIČAN I JEDNOSTAVAN za KORIŠTENJE : ima širok vanjski gornji i ojačanog najlon remen za nošenje.DIMENZIJE PROIZVODA : Tuš kada u hostelu ima okrugli veličine 8 cm x 12 cm, dovoljno prostora za sve vaše potrepštine.Tuš u hostelu Caddy-to je sjajno rješenje za ručne prtljage za skladištenje i transport predmeta za osobnu higijenu.Ovaj inovativni caddy je izrađen od čvrstog najlona mreže.On ima širok vanjski vrh za jednostavnu uporabu i ojačanog najlon remen za nošenje, koji se također može koristiti za vješanje caddy u duši.U dnu кадиллака je drenaža rupa, tako da ga možete ponijeti sa sobom ravno u tuš.Mrežaste tkanine ne prikuplja vodu i sposoban brzo se osuši nakon tuširanja.Stavite šampon, regenerator, sapun, četkicu za zube, pastu za zube i još mnogo toga.Preduvjet za život u studentskom, sportskih dvorana, kampova i putovanja!Tuš kada montažnih dijelova osmišljen je s fleksibilnim žičanom okvira, da joj držati u uspravnom položaju kada se koristi.Osim toga, to je povoljno se savija i može se održati zajedno s elastičnim remenom za jednostavnu pohranu, kada to nije potrebno.Tuš u hostelu ima okrugli dimenzije 8 x 12 cm, dovoljno prostora za sve vaše potrepštine.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima