VONLUXE Električni Impuls Jastuk Za Vrat,Inteligentni Prijenosni Jastuk za Vrat s Toplinskom Bežično, Infracrveni Jastuk Za Vrat 6 Načina 15 Razina Pametan Dubinska Masaža Okidač Točke Tkiva.

VONLUXE Električni Impuls Jastuk Za Vrat,Inteligentni Prijenosni Jastuk za Vrat s Toplinskom Bežično, Infracrveni Jastuk Za Vrat

HRK 119.97

Dostupnost

Navedeno:Ovaj maser vrat ima samo funkciju električnih impulsa, a ne funkciju fizičke masaže. 【Jastuk za vrat】Pulse masaža vrata s grijačem, koristite električne impulse modeliranje različitih masaža. za postizanje duboke relaksacije vratne kralježnice; 107°F konstantna temperatura grijanja, toplina prodire u kožu vrata, duboko opušta mišiće vrata.6 različitih načina i 15 vrsta sile, a vi možete odabrati najprikladniji način koji vam je potreban opušta mišiće vrata. 【Premium materijal 】Ovaj intelektualni maser s prijateljskim na koži, дышащим mekana hrana sa silikonskim materijalom čini сонную arteriju i bez pritiska.Vrhunske aluminijske elektrode, otporan na habanje, otporan na znoj i korozije.U-shaped аластический dizajn, jake snage, dobar skok, odgovarajuće veličine vrata i savijanje vrata različitih ljudi.Maser vrata automatski se isključuje nakon 15-ak minuta korištenja pružiti vam siguran masaža. 【Inteligentni jastuk za vrat】Naš daljinski upravljač se puni direktno na массажере za vrat, on izbjegava problema zamjena baterije kada je baterija mrtva, i izbjegava gubljenje daljinskog upravljača; Masaža vrata je cijeli tijek ljudske govorne upute nudi jasne upute za svaku operaciju, pogodna za početnike i srednje dobi i stariji ljudi _BOS_ je vaš najbolji izbor za poklon za Božić,rođendan,oca, majčin Dan. 【Moderan Je kompatibilan s USB punjenja u roku od 3 sata i koristi se u roku od 15 minuta dnevno, koji se može izvoditi u zadnjih 10 dana(napomena : svaki put ne više od 30 minuta). 【Siguran za korištenje】Ovaj intelektualni jastuk za vrat koristi električnu energiju niske frekvencije impulsnog terapiju.Ne koristite kada implantacija pejsmejkera ili nošenje metala u tijelu prostorijama, kada prvi put koristite možete osjetiti udarac strujnog udara, što je normalna pojava.Molimo pažljivo pročitajte upute prije korištenja.Dajemo garanciju 1 godine, ako naiđete na bilo kakav problem proizvoda tijekom korištenja,molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima