Memorijska kartica Konzolne igre, memorijska kartica Visokih performansi,Igre pribor za automat,pogodan za WII,NGC (128MB-bijelo)

Memorijska kartica Konzolne igre, memorijska kartica Visokih performansi,Igre pribor za automat,pogodan za WII,NGC (128MB-bijelo)

HRK 124.80

Dostupnost

Ne isključujte kartice za snimanje prilikom izrade zapisa (u suprotnom postojeći račun će biti uništen).Jednostavan za korištenje, praktičan za nošenje, količina memorije je 64 MB, 128 MB je dostupan za vas na izbor.Može spremiti različite vrste igara bez obzira na to, može biti kompatibilan sa svim igrama.Čitaj i napisati brzo i sigurno.Omogućuje pohranjivanje znakova, razine, bodova i sl. Ne spajajte i ne odspajajte kartu prilikom pokretanja glavnog stroja (u suprotnom lako pregorjeti).Značajke : 1. Može spremiti različite vrste igara bez obzira na to, može biti kompatibilan sa svim igrama.2. Čitaj i napisati brzo i sigurno.Omogućuje pohranjivanje znakova, razina, procjena i tako dalje 3.Jednostavan je za korištenje, lako nositi sa sobom, 64 MB, 128 MB memorije na raspolaganju za vas na izbor.4. Ne isključujte kartice za snimanje prilikom izrade zapisa (u suprotnom postojeći račun će biti uništen).5. Nemojte priključivati ili isključivati kartu prilikom pokretanja glavnog stroja (u suprotnom lako spaliti kartu).Parametri : Stanje : 100% apsolutno новыйтип : Igre, memorijska kartica Materijal : ABS u obliku školjke Boja : bijela Dodatna količina memorije je 64 MB, 128 MB Primjena : Pogodno za Wii Fit za пдспакет Popis : 1 x igre, memorijska kartica Napomena : Ne isključujte kartice za snimanje prilikom izrade zapisa (u suprotnom postojeći račun će biti uništen).Ne spajajte i ne odspajajte kartu prilikom pokretanja glavnog stroja (u suprotnom lako pregorjeti).


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima