Podrška za GPU Brace, Grafička kartica GPU Support VGA Graphics Card Holder Gpu Stand with Sliding Adjustment Design Magnet Adsorption for ATX/for MATX for ITX(Silver)

Podrška za GPU Brace, Grafička kartica GPU Support VGA Graphics Card Holder Gpu Stand with Sliding Adjustment Design Magnet Adsorption

HRK 200.40

Dostupnost

Izrađen je od aluminijske legure materijal može izbjeći starenje i krhke problem i može se koristiti kao dugoročni komponentu.Pomični dizajn se prilagođava.Modul za podršku može iskliznuti dolje i podesite položaj, koji je kompatibilan za ATX / za MATX/ za ITX i drugih konstrukcija šasije, i može zadovoljiti sve vrste domaćina potrošača.Magnetska адсорбция.Magneti i gumene brtve na temelju omogućuju korisnicima da lako instalirati i čvrsto stajati u kućištu, ne grebanje ga.Više stabilan i više противоскользящая, kap na kap, brtva protiv ogrebotina učinkovito štiti vašu grafičku karticu.Potporni štap traje proces анодного oksidacije, a cijeli proces pjeskarenje анодного oksidacije može podržati tekstura proizvoda i spasiti boje za dugo vremena.Značajke : 1. Izrađen je od aluminijske legure materijal može izbjeći starenje i krhke problem i može se koristiti kao dugoročni komponentu.2. Pomični dizajn se prilagođava.Modul za podršku može iskliznuti dolje i podesite položaj, koji je kompatibilan za ATX / za MATX/ za ITX i drugih konstrukcija šasije, i može zadovoljiti sve vrste domaćina potrošača.3. Адсорбция magnet.Magneti i gumene brtve na temelju omogućuju korisnicima da lako instalirati i čvrsto stajati u kućištu, ne grebanje ga.4. Više stabilan i više противоскользящая, kap na kap, brtva protiv ogrebotina učinkovito štiti vašu grafičku karticu.5. Potporni štap traje proces анодного oksidacije, a cijeli proces pjeskarenje анодного oksidacije može podržati tekstura proizvoda i spasiti boje za dugo vremena.Parametri : Stanje : 100% apsolutno новыйтип : Grafička kartica GPU SupportМатериал : aluminijska legura Model : AX-b100размер : Cca. 195 x 45 x 45 mm / 7.7 x 1.8 x 1.8 in (uključujući bazu) Obrada površine : анодное oksidacije + pjeskarenje snimanje Druge : Donja magnetski usisni dizajn Upućivanje popis : 1 x baza 1 x Referentni blok 1 x potporni štap .


Ključne značajke

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Graphics Card GPU Support
Material:
Aluminum Alloy
Model:
AX-B100
Size:
Approx. 195 x 45 x 45mm / 7.7 x 1.8 x 1.8in (including base)
Surface Treatment:
Anodic oxidation + sandblasting
Others:
Bottom magnetic suction design
Package List:
1 x Base  :
1 x Support Block  :
1 x Support Rod  :

To se sviđa i kupcima