Angelhoo Biciklistička Krug Mast, Čistač Lančanik lanac, Biciklistički Alat, Komplet za Podmazivanje Lančanik Lanac, Пылезащитная Biciklistička Krug Mast je Pogodna za Sve Vrste bicikala, Dizajniran za suhim Vremenskim uvjetima

Angelhoo Biciklistička Krug Mast, Čistač Lančanik lanac, Biciklistički Alat, Komplet za Podmazivanje Lančanik Lanac, Пылезащитная

HRK 71.40

Dostupnost

Vodootporan i пылезащитное Ulje lančanik lanac ima otpornost na koroziju, visoke i niske термостойкостью.To može smanjiti trenje, osigurati više komforan doživljaj vožnje i značajno poboljšati maziva svojstva i trajnost.IDEALNO ZA BICIKLISTIČKE LANCE Ovo ulje posebno razvijeno za pričvršćivanje biciklističke lance i zaštite lanaca od vode i rđe.Odlično za lance, шарнирных spojeva, kao i za ublažavanje zapušten i проржавевших matica i vijaka.BRZO I POVOLJNO Naše lanca imaju različite specifikacije na izbor, bi zadovoljili svoje različite potrebe.Kada je trenje lanca postaje veliki ili zapušten, možete popraviti i očistiti ga sami uz pomoć jednostavnih operacija, čime se štedi vrijeme čekanja u trgovini i skupe troškove majstora.UNIVERZALNI ČISTAČ Naša najpopularnija je univerzalna mast za biciklističke lance.Pruža dugotrajnu zaštitu lančanik lanac, pomaže da vaš bicikl iz i prozorima spriječiti buduće popravke.Bitovi pomažu svojim prozorima i vrata klize glatko i tiho.REDOVITE PROVJERE Nakon primitka naših proizvoda, molimo vas da redovito podmazati biciklističke lance i kotača, kako bi vam pružiti više udobnu i sigurnu vožnju.Boja : B.


Ključne značajke

Attributes:
 A
Size:
 about 5*17cm/1.97*6.69 in, about 10*26.5cm/3.94*10.43 in
Net weight:
 100ml/500ml
The chain oil is formulated specifically for lubricating electric-assist chains that are subject to high pressure. This bike oil is specially designed for fixing bicycle chains and defending the chain. :
Precautions:
1. Store in an environment below 50 degrees, away from heat and open flames. Exposure to the sun is strictly prohibited. :
2. Keep away from children. Please stand upright in a ventilated and cool place. :
3. If you accidentally get into your eyes, mouth and nose, please wash with plenty of water and seek doctor's advice in time. :
4. The weight of the product changes with the passage of time, which is a normal phenomenon for aerosol products. Rust remover is a functional product and has adverse reactions to some metals, so it can be used in a small range first. :
5. The brake system is not available, do not get it on the brake system, try to use lubricating oil for rust-proof treatment. :
Packing List:
Bicycle Chain Oil*1 (excluding other demo accessories in the picture!) :
Due to differences in lighting and screen settings, the color of the product may be slightly different from the picture. :
Due to different manual measurements, please allow slight size differences. :

To se sviđa i kupcima

Konačna linija 1-Stage Čistač i Mazivo
  • Newbie

Konačna linija 1-Stage Čistač i Mazivo

HRK 48.60

Jedan 4унционный releaser boca 1stepenasti vlažne pročišćavanje i podmazivanje.Brzo i lakoprodire i ispire staru mast i zagađenja, kao i zamrljan pri svakom novom primjeni.Svak