Set za Piercing Ušiju, Set za Piercing Ušiju, Uključujući 98 kom. Skup Za Piercing Ušiju,Set za Piercing nosa, oka De-puffing Anti Aging and Bore benefits | Not Squeaky Rust and Proof (Blue)

Set za Piercing Ušiju, Set za Piercing Ušiju, Uključujući 98 kom. Skup Za Piercing Ušiju,Set za Piercing nosa, oka De-puffing Anti

HRK 44.97

Dostupnost

_BOS_【Kvalitetan set za piercing ušiju】Naš pištolj za piercing ušiju izrađena od nehrđajućeg čelika +plastike, uho vijci izrađeni su od visokokvalitetnog metala.Nakon pojedinačne ambalaže i dezinfekciju to je sigurno za korištenje. _BOS_【Jednostavan i praktičan】Ovaj alat za piercing ušiju vrlo jednostavan za korištenje, omogućuje vam napraviti piercing ušiju sami kod kuće, da pomaže vam uštedjeti vrijeme i novac.Također možete podijeliti ovaj alat sa svojim prijateljem. _BOS_【Jednostavno i brzo upravljanje】 trebate samo instalirati uho klinac i pronaći točno mjesto gdje želite da se otvor bio precizan.Dok se vi lagano pritisnete okidač, ушное rupa će biti lijepo igrati na uhu je zgodan alat za piercing ušiju, koji ste ikad upoznao!. _BOS_【Višenamjenski piercing gun kit】Obično mislimo da je piercing pištolj može se koristiti samo za piercing ušiju, i on se također može koristiti na nos i njenom pupku.On se obično koristi u mnogim salonima piercing ušiju i u obitelji. _BOS_【Da dobijete 】1 x Profesionalni alat za piercing, 1 x marker, 1x plastično kućište, 1x okruglo ogledalo, 98 kom. Ovaj stručni skup za piercing nosa ima mini veličine, lako nositi sa sobom.Kit pištolj za piercing ušiju s dužnosti teška pištoljem za piercing ušiju , od Nehrđajućeg čelika čelične igle 98шт i položajne ručkom.Koristi se kako bi se rupe za naušnica na ušima.Lako стерилизуется, jer je u potpunosti metalno.Glatka radni učinak sa svim standardnim прокалывающими potpeticama.Materijal vijaka - od nehrđajućeg čelika.Pogodan za profesionalnu uporabu ili uporabu u kućanstvu Kako koristiti piercing - pištolj Korak 1 : Očistite i dezinficirajte ušna školjka, zatim označite poziciju пуансона.Korak 2 : Stavite ušne pin na adapter.Korak 3 : Postavite alat na položaj oznake пуансона.Korak 4 : Pritisnite okidač.Tada jednostavno možete ukrasiti svoje uši.Toplo obavijest : Ako ne znate kako se koristi, molim vas, nađite odgovarajući nastavni videa na Internetu.Pogodan za profesionalnu uporabu ili uporabu u kućanstvu, molim vas, držite dalje od djece.Sterilizacija pištolj i pinova prije i nakon korištenja!Uklanjanje trnje piercing posumnjate li da je došlo infekcije.Izbjegavajte kontakt ušna školjka s vodom ili kozmetikom nakon piercing.Molimo očistite uške alkohol 1-2 puta dnevno u roku od 10 dana nakon bušenja.popis paketa : 1 x piercing gun 1 x marker ručka 49 parova (98 kom) Uho igle 1 x kutija za pohranu.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima