LIKJ Radio, FM Frekvencija LCD Zaslon od 3,5 mm Slušalice Tranzistor Radio FM Stereo Mali Visoke Osjetljivosti, Dobra Selektivnost Prijenosni Radio sa slušalicom-liner i Uzicu za poklon,Starješina,Kuća(bijela)

LIKJ Radio, FM Frekvencija LCD Zaslon od 3,5 mm Slušalice Tranzistor Radio FM Stereo Mali Visoke Osjetljivosti, Dobra Selektivnost

HRK 42.57

Dostupnost

Male veličine, možete ga nositi sa sobom, a njegova fleksibilnost u radu donosi korisnicima mnoge radosti u radu.FM stereo, može poboljšati jasnoću zvuka u bučnom okruženju.Visoka osjetljivost, dobra selektivnost, primati emitiranje signala diljem svijeta.Opremljen sa slušalicom‑liner i uzicu za jednostavnu uporabu.To je mini-FM-radio pametno i elegantno, to je dobar pratilac za vas.Značajke : 1. Male veličine, možete ga nositi sa sobom, a njegova fleksibilnost u radu donosi korisnicima mnoge radosti u radu.2. FM stereo, može poboljšati jasnoću zvuka u bučnom okruženju.3. Visoka osjetljivost, dobra selektivnost, može uzeti emitiraju signale diljem svijeta.4. Opremljen slušalicama‑umetcima i uzicu za jednostavniju upotrebu.5. To je mini-FM-radio je pametan i fin, dobar je pratilac za vas.Specifikacija : Tip elementa : РадиоМатериал : ABSColor : kao što je prikazano na fotografiji Težina : Cca. 80g/2.8 oz Model : QQT102Частотный raspon : FM(60-108 Mhz) Osjetljivost prijema : ≤3.5 UVSNR : FM≥45dbвнутренняя slušalice : 3.5 mm / 2x32 ΩStereo rezolucija : ≥20d BBattery tip : 2x AAA baterije (ne dolazi u kompletu) Kako koristiti : 1. Slušalice predstavlja prijemne antene radija, koja je umetnuta u konektor od 3,5 mm 2. Kratko pritisnite tipku za napajanje da biste uključili radio, i još jednom kratko pritisnite ga da biste isključili его3. Pritisnite odgovarajuću tipku ili vodič za podešavanje načina, učestalosti i zvuka za podešavanje načina, učestalosti i jačine zvuka na Popis paketa : 1 x Радио1 x slušalice 1 x Lanyard1 x x x x x Vodič za korisnike .


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima