Shapenty Nehrđajućeg Čelika za teške uvjete rada S u Obliku Kuke za Vješanje Komunalnih Kuke za Viseća Biljka Vješalica Posuđe i Lonce i Tave Jeans Odjeća Torbe Kupaonica Vrtni Alat, 2 komada (4 inča)

Shapenty Nehrđajućeg Čelika za teške uvjete rada S u Obliku Kuke za Vješanje Komunalnih Kuke za Viseća Biljka Vješalica Posuđe i

HRK 32.07

Dostupnost

Izrađen od nehrđajućeg čelika, trajan, izdržljiv i pouzdan, jednostavan za nošenje i korištenje.Dužina kuka : pribl. 4 cm; Debljina kuka : pribl. 0,38 cm; Širina otvora kraja kuka : pribl. 0,8 cm; Promjer spojnice kuka : pribl. 1 inch.S-kuke i kuke se mogu lako da se nastane na visećeg lanca ili dužine užeta za stvaranje čvrste, udobne točku vješanje, koji se objesiti različite stvari koje vam trebaju.Odlično za visećih biljaka, cvjetnih košara, viseća, klackalice, zvona, saksije, posude od lijevanog željeza, odjeća, traperice, torbe, kape, vrtnog alata i sl. Te kuke s također se može koristiti u vrtu, sportu, organizacije,obrtu, industriji, kuće, spavaće sobe, radionica, šupa, garaža, uredu, poslovnim, u zatvorenom prostoru i na otvorenom.Ove vješanje kuke su izvrsni za vješanje biljaka, cvjetnih košara, saksije, posude od lijevanog željeza, odjeća, traperice, torbe, vrtnog alata i sl.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima