Kutija dvorca ključ s 4-значным Kodirane Brave Kutija brave za ključ Kuće Instaliran zida Всепогодная Сбрасываемая kutija dvorca ključa kod izvana (s водоустойчивой poklopcem)

Kutija dvorca ključ s 4-значным Kodirane Brave Kutija brave za ključ Kuće Instaliran zida Всепогодная Сбрасываемая kutija dvorca

HRK 53.97

Dostupnost

????Široka korist : Ključni okvir соответствующа za unutarnju i vanjsku, kao što je kuća, garaža, пакгауз i brvnara u dvorištu ili šumi.Obično se koriste i rezervne ključeve ili kartice sobu hotela mogu pohraniti u spremnik za ključeve.????Izdržljiv materijal : Kutija dvorca ključa napravljena od cink legura visoke čvrstoće, od čvrstog čelika i odupire задавливать, prigovarati i любопытствовать.Naš vanjski sef za ključeve, štiti od prašine, hrđe, sunca, kiše i snijega zahvaljujući odvojivim gumeni poklopac. ????Podesiva 4-значная kombinacija : 4-znamenkasti kod sa 10000 kombinacijama teško dešifrirati.Svaki odabrani broj-to je jedini način da se otvori ključem bravu pretinca.Kod može biti poništen u bilo koje vrijeme povoljno za vas.Ali vam je potrebno čvrsto zapamtiti kod ili se slika za pamćenje. ????Siguran pristup do kuće : izbjegavajte zaključavanje i dati ključeve brokerima, suradnicima, obitelji i stanari.Ne morate staviti ključeve pod tepih ili lončanica.Domara s digitalnim koda će vam uštedjeti vrijeme i zaštitili sebe, bez rizika od gubitka ili krađe. ????Jednostavnost instalacije : Potreban ugradbeni oprema se sastoji od 4 vijaka i 4 najlon tiple za proširenje, osigurava da kutija zaključavanje ključ se može instalirati na bilo koju čvrstu površinu tvrtki, učionice, kuće za odmor, trijemovima stanova i kuća.To je odlično za ljude koji puno putuju i više ne žele замыкаться u sebi.Vrlo veliki prostor Dimenzije proizvoda (izvana) : 4.8 x 3.2 x 1.6 cm Unutarnje dimenzije ovog spremnika za ključeve iznosi 3.6 x 2.9 x 1 centimetar.Materijal : cink legura On može sadržavati nekoliko ključeva ili karticu pristupa, savršen ormar za organiziranje vaših rezervnih ključeva.Jer nisu svi ključevi su iste veličine, molimo, obratite pozornost na ove dimenzije i usporedite ih s visine najvišeg ključ koji želite zadržati.Paket uključuje : 1 x vodič za korisnike 1 x ključ sef 1 x gumeni zaštitni rukav 4 X vijci 4 X najlon agresivni zid opeku Kao postavite lozinku : 1.Otvorite kutiju za ključeve (vidi Upute gore) 2.Okretanjem unutrašnja vrata spremnika za ključeve, osoba za sebe (reset gumb mora biti s lijeve strane), pritisnite polugu RESET na stražnjoj strani vrata desno i gore. 3.Okrenite sat suočava u pravu kombinaciju. - provjerite jesu li ispravno poravnat, da bi kod bio uveden točno. 4.Pritisnite polugu za PONIŠTAVANJE dolje i lijevo, vraćajući se u početni položaj.Provjerite da poluga za vraćanje u potpunosti vratio u prvobitni položaj. 5.Pritisnite zasun kako bi bili sigurni da se glatko spušta prema dolje.Sada ste ispravno instalirali vašu lozinku. 6.Zatvorite vrata, podesite kombinirana sat suočava, da se zaključati vrata, i sakrijte svoju kombinaciju. Savjeti : 1.Držite poklopac zatvoren, da bi se poboljšala otpornost na vremenske utjecaje. 2. Mi ne preporučujemo da koristite takvu kombinaciju, kao što su"A-A-A-A", koju je lako probiti. 3. Preporuča se tjedni okretati sat suočava, da se oni slobodno kretali.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima