Lopta zglob ruke GLJ, укрепитель ruke LED, aparat za ručni zglob i povećanje, za više jakih kostiju ručnog zgloba i mišića (boja : crvena)

Lopta zglob ruke GLJ, укрепитель ruke LED, aparat za ručni zglob i povećanje, za više jakih kostiju ručnog zgloba i mišića (boja

HRK 200.07

Dostupnost

【Izdržljiva i dugotrajna】Jezgro lopta izrađena od materijala legure cinka, bez bilo kakve čudne vibracije. 【Декомпрессионный fitness】Efikasno uklanja скелетно-mišićnu bol i artritis, uzrokovane dugotrajnim korištenjem zapešća i ruke, a također može pomoći ljubiteljima fitnessa provoditi ciljani trening s utezima. 【Princip rada】Запястный loptu koristi žiroskop i slične astronomske načela pokreta za generiranje snažnih инерционных centrifugalne sile, tako da su ruke i zapešća mogu nezavisno da se osjećaju bolje stanje kretanja. 【Rorating longt time】 Kao loptu snage zglob se vrti ,on ide dalje , sve dok se držite zglob u pokretu, sve dok mu vi to ne dopustite ostati, ne morate brinuti o tome da će se zaustaviti kada se vježba. 【Važećim sportski trening】Pogodna za vožnju biciklom, masaže zdravlje, košarku, ribolov, jogging, pješačenje i kampiranje, fitness tijela,drugih sportova s loptom i sl. U usporedbi s konvencionalnim uređajem zglob s jedne sila, lopta zglob može prilagoditi brzinu bez obzira i povećati zadovoljstvo zabave.☞ ☞Upute za uporabu : 1. Nošenje posebnog remena za ručni zglob sigurnije za korištenje.2. Lagano gurnite na jezgro oba velikim prstima i gurati ga u smjeru strelice dok jezgro ne može kotrljati naprijed.3. Brzo otpustite jezgro, a zatim jedan dlan kopča tijelo loptu i okrenite ga.4. Osjećajući da je lopta se vrti, zglob može slobodno upravljati loptom u krug.☞ ☞ Product Details Product name : zglob ball Inner ball material : zinc alloy Shell materijal : polycarbonate, silicone Product size : 72*72*60mm The product contains : zglob ball*1, remen za ručni zglob (ne uključujući druge stvari)☞ ☞ Service : 1. Ako vam je potrebno više stilova, molimo, kliknite naše druge proizvode, da biste pronašli željeni stil.2. Ako imate bilo kakvih pitanja prije ili nakon kupnje, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima