Spojler Krilo Odgovara Tesla Model Y CPOWACE Stražnji Spojler Za Usne Komplet za Automobil Performance Stražnji Spojler krovni Nosač, Za Usne Rep Krilo Iza Kompatibilan sa Tesla Model Y 2020 2021 Pribor (Sjajni Uzorak od karbonskih Vlakana)

Spojler Krilo Odgovara Tesla Model Y CPOWACE Stražnji Spojler Za Usne Komplet za Automobil Performance Stražnji Spojler krovni Nosač,

HRK 82.80

Dostupnost

【Idealna ukrcaj】Stražnji spojler kompatibilan sa Tesla Model Y 2020 2021 savršeno.Naš stručni tim je koristio 3 D skenere za prikupljanje podataka o vozilu, i na toj osnovi na originalni model je razvijen poseban dizajn. 【Odličan materijal】Je krilo spojler izrađen od visoko-kvalitetne trajanju od ABS-plastike sa sjajnom uzorkom od karbonskih vlakana.Njegova je ukupna izvedba je vrlo dobra, otporan na udarce jaka, izdržljiva, integralne formiranje, nije lako razbiti. 【Jedinstveni elegantan dizajn】Rep krilo prihvaća dizajn sportski stil, mat, moderan i lijep.Idealno sobu za kućište radijan, u skladu sa aerodinamikom, smanjuje otpor kućište vjetar. 【Visoke performanse】Je stražnje krilo može smanjiti utjecaj vjetra na velike brzine vozila, održavanje stabilnosti vozila, smanjiti otpor vjetra, štedi gorivo i održavati sigurnost, kao i poboljšati kvalitetu vožnje. 【Jednostavnost instalacije i čišćenje】Guba spojleri opremljen samoljepljiva traka.On ne zahtijeva bušenje ili bilo kakve izmjene i lako se instalira, отклеивая 3-metar trake straga i приклеивая spojler na poklopcu prtljažnika.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima