SIFLIF Ženske Uvijači Za Dugu Kosu Flexi Šipke Svilene Vrpce Uvijači za Kosu s Заколкой za Kosu i Завивкой Traka Mekana Valovite Uvijači DIY Alata za Styling Kose Za Prirodne Kose (Leopard)

SIFLIF Ženske Uvijači Za Dugu Kosu Flexi Šipke Svilene Vrpce Uvijači za Kosu s Заколкой za Kosu i Завивкой Traka Mekana Valovite

HRK 170.70

Dostupnost

【Nema grijanja】 Ova povez za kosu bez topline će vam dati potpuno novi način željeza svoje lijepe kose.To će vam dati lijepe kovrče, bez oštećenja vaše kose. 【No damage】Ove šipke za kosu može se koristiti bez ikakvih električnih, topline, samo завейте kosu uz pomoć trake za željezo, učinite svoju kosu prije spavanja, bez bilo kakvih oštećenja vaše kose. 【Korake za korištenje】Prije nego što odete u krevet, koristite češalj za kosu, odvojeni mali pramen kose, zamotajte kosu u fleksibilne šipke, a zatim koristite traku za kosu, kako bi ga zaključati.Sljedećeg jutra možete dobiti lijepe kovrče i nećete osjećati nelagodno za vrijeme spavanja. 【Pogodan za svakodnevnu uporabu】Lako koristiti kod kuće ili nositi sa sobom na odmor ili poslovno putovanje.pogodan za suhe ili vlažne kose.Mijenjajte sebe frizuru svaki dan.Ne brinite o tome, da zauzme svoje danu. 【Odličan izbor za poklon】Ovaj toplinu uvijači, pogodan za svakodnevnu uporabu i jednostavan za korištenje svaki dan.On je idealan kao poklon za majčin dan, djevojkom ili prijateljima.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima