LANFU Božićna Svjetla led Vanjske Dekoracije svjetla,400 led,32,8 ft,8 funkcija zavjese genie za unutarnje/večernji/rođendan/Božić/Halloween/Dan Zahvalnosti/Uskrs/udata (višebojne)

LANFU Božićna Svjetla led Vanjske Dekoracije svjetla,400 led,32,8 ft,8 funkcija zavjese genie za unutarnje/večernji/rođendan/Božić/Halloween/Dan

HRK 53.58

Dostupnost

☺[Parametar je duljina] LANFU 400led light string (Višebojni) - to žice sa led : 33 Ft/10m, olovo bez svjetla : 9.84 Ft/3m. 0.4 Ft/12cm razmak između kapi vode različitih dužina, dužina kapi 1.32 Ft/0.4 m -1.65 Ft/0.5 m -2.31 Ft/0.7 m. ☺[8 NAČINA OSVJETLJENJA]Gudačkih svjetiljke imaju 8 različitih svjetlosnih uzoraka : kombinirana, njegovu lijepu val u obliku, serijski, Slo-glo, jurnjava/bljeskalica, spora prigušenja, svjetlucanje/flash i trajno uključivanje.Različite svjetlosne efekte upravlja samo jedan gumb.Različite svjetlosne atmosfere u različitim scenama sa svojim osjećajem, prisiljavajući vas da se osjećaju toplo i sretno.Dodaj u slavu životu. ☺[Smještaj za ukras] Dodajte svečanoj atmosferi свадьбам, вечеринкам, uz Valentinovo, Božić, Dan zahvalnosti i Novu godinu.Водоустойчивая (IP44) bright red odgovara za spavaće sobe, vijenca, ograda, drvo, hodnika, plesne zabave, unutarnju i vanjsku dekoraciju prednjeg trijema, etc. ☺[Kvalitetu i sigurnost] Adapter za napajanje, certificirani UL, ima ulaz 120 i izlaz 29 V. Čak i ako on radi za dugo vremena, to ne će izdvojiti toplinu, nema rizika od požara, i to je sigurno za korištenje. (Molimo vas, budite oprezni, da se djeca ne прикасались za njega lako)☺[Kvalitetu i sigurnost] Adapter za napajanje, certificirani UL, ima ulaz 120 i izlaz 29 V. Čak i ako on radi za dugo vremena, to ne će izdvojiti toplinu, nema rizika od požara, i to je sigurno za korištenje. (Molimo vas, budite oprezni, da se djeca ne прикасались za njega lako). ☺[Aftermarket] Ako proizvod ima problema s kvalitetom, mi ćemo dati zadovoljavajuće rješenje, molim vas, ne brinite, mi ćemo iskreno posluga u!.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima