Stropni Ventilator CHANFOK s Led pozadinskim Osvjetljenjem za Dječje Spavaće sobe, Zatvoreni Ukrasna Helikopter Moderni Led Многоскоростной Vremenskog s Daljinskim upravljanjem (plava)

Stropni Ventilator CHANFOK s Led pozadinskim Osvjetljenjem za Dječje Spavaće sobe, Zatvoreni Ukrasna Helikopter Moderni Led Многоскоростной

HRK 839.97

Dostupnost

【Mekana i udobna za oči led izvor svjetla】 : Ovaj moderan stropni ventilator može se prebacivati između tri svijetlim tonovima (topla bijela, srednje bijela i hladna bijela).Temperaturu boje i svjetlinu možete regulirati slobodno, svjetlo je mekan i nije blistava, on ne samo da može osvijetliti dječju sobu, ali i može dodati djeci toplu i ugodnu atmosferu.Vaše dijete će se čudesna večer!. 【Siguran i miran】 : Miran i udoban dječji stropni ventilator radi glatko, tako da ne morate brinuti o sigurnosti.Motor pruža snažan protok zraka 110 V bez buke.Upravljajte unutarnji zrak, poboljšati cirkulaciju zraka u prostoriji i stvorite miran i udoban za spavanje za djecu.Osim toga, radna soba i igraonica također su dobar izbor. 【Ljetni i zimski režim】 : dva načina mogu se slobodno prenositi.Kada je vrijeme toplo, možete odabrati izravan način rotacije, da bi ga hladno, a kad je zima je hladna, možete odabrati obrnuti način, da bi cirkulaciju toplog zraka u prostoriji. 【Daljinski upravljač】 : Ovaj moderan stropni ventilator ima 3 različite svjetline (toplo svjetlo/hladno svjetlo/neutralni svjetlo). 6 načina brzine vjetra.Brzinu vjetra, temperaturu boje i svjetlinu može se slobodno može podesiti pomoću daljinskog upravljača.Osim toga, on ima funkciju tajmera za 1-4 sata. 【Jednostavnost instalacije】 : Većina funkcionalnih dijelova su prikupljeni izravno pijan zajedno do stropa, uključujući sve ugradbeni opremu koja vam omogućava da brzo i lako instalirati (uputama za montažu isporučene). 【Najbolji dar za djecu】 : Prekrasan stropni ventilator CHANFOK u stilu helikoptera, odličan dizajn, kombinirajući funkcije svjetla i ventilatora.To je također odličan proizvod, koji se može povećati interes djeteta znanosti i mašte svemira.Prekrasan stropni ventilator pogodan je za poklon na dan rođenja djeteta ili božićni poklon. 【100% ZADOVOLJSTVO ZAJAMČENO】 : pružamo 30 dana bezuvjetno povratak i povrat novca, 24 sata prijateljskog usluge, ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas!.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima