Koktel Čaj Čaj Ситечки Сыпучие Čaj Lišća Сетчатое Čaj Presvlačenje Čaj Kućni Pribor Alati Bar Poliestersko Alat(Rose gold)

Koktel Čaj Čaj Ситечки Сыпучие Čaj Lišća Сетчатое Čaj Presvlačenje Čaj Kućni Pribor Alati Bar Poliestersko Alat(Rose gold)

HRK 54.27

Dostupnost

Ručka od nehrđajućeg čelika, prikladan u zarobljavanju, robustan i pouzdan, više udoban za pohranu.Ručka od nehrđajućeg čelika, prikladan u zarobljavanju, robustan i pouzdan, više udoban za pohranu.Koktel filter - to je naširoko koristi filter za bar, potreban pribor za barmen.Izrađen je od visokokvalitetnih materijala od nehrđajućeg čelika, on postoji i u upotrebi.Filter za fino čišćenje za filtriranje rezanje leda i drugih čestica, jednostavan, praktičan i elegantan.Usvajanje trokutastog oblika stošca, koja ga čini lakšim za stavljanje i lakšim za korištenje.Karakteristike : 1. Filter koktel neće se koristi filter za pravne razrede, potreban pribor za barmen.2. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala od nehrđajućeg čelika, to je i u prednosti.3. Usvajanje trokutastog oblika stošca, koja olakšava postavljanje, koji je praktičniji za korištenje.4. Filter za fino čišćenje za filtriranje drobljeni led i drugih čestica, jednostavan, praktičan i elegantan.5. Ručka od nehrđajućeg čelika, prikladan za snimanje, robustan i pouzdan, više udoban za pohranu.Specifikacija : Stanje : 100% Brand new Item Tip : Prah СтрейнерМатериал : Čelik стальцвет : ruža zlato, zlato (opcionalno) Veličina proizvoda : cca. 21,5 x 8 cm / 8,5 x 3,2 cm Težina : pribl. 63 g / 2,2 grama Upućivanje Popis : 1 x порошковый filter Napomena : 1. Molim vas, dopustite 02 cm greška zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.2. Monitor nije kalibriran jednako, boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.Molim, uzmi ovaj kao standard.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima