CBARFA Prijenosni mini-Britva, Automatski Pametna Britva, Prati Razor za tijelo, Muška električni aparat za brijanje, Pogodan za Razne konture lica, Cijele elastični furnir (veličina : A)

CBARFA Prijenosni mini-Britva, Automatski Pametna Britva, Prati Razor za tijelo, Muška električni aparat za brijanje, Pogodan za

HRK 80.85

Dostupnost

❤ Brzo brijanje, pogodan za razne konture lica, cijele elastični furnir, fleksibilno brijanje, čak i brada u mrtvom kutu, može se lako ukloniti, высокоэнергетическая sustav rezanja, uživajte u udobnosti i čistoćom. ❤ Obrtno трехлистное nož, čisto i brijanje bez zastoj, трехлистное kombinirana nož, 360-stupanjska hvatanje brade oštrim nožem, mini-kućište, lako nositi sa sobom. ❤ Integrirani rezanje glava sigurnosti, rastavljanje, sastavljanje i čišćenja više sigurni da bi se izbjeglo slučajne ozljede rastavljanja ili čišćenje rezanje glave nožem, i to se može rastaviti i sastaviti sa laganim okretanjem. ❤ Dugi vijek trajanja baterije, brzo punjenje, high speed motor, okrugli priključak za punjenje i povezivanje, cijele elastični furnir, fleksibilno brijanje, čak i u mrtvog ugla možete lako da se obrije. ❤ Ako naiđete na bilo kakve probleme s našim proizvodima, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas na e-mail, mi ćemo odgovoriti u roku od 24 sata i riješiti problem u najkraćem mogućem roku.Vaše korištenje, razmjenu i povratne informacije su vrlo dobrodošli, tako da možemo da vam ponudimo najbolje proizvode i usluge. service.Name : Mini-Shaver Material : Aluminijska legura + ABS Veličina : 4.1cm X4.1cm X7.15cm Specification : A : diamond type Rated snaga : 3 WBattery kapacitet : 200m Ah Rated ulaz : DC5 V/0.2 ACharging vrijeme : oko 2 hours Full vrijeme trajanja baterije : oko 60 minuta Dobar asistent za njegu i brijanje u bilo koje vrijeme, высокоэнергетическая sustav rezanja, uživajte u udobnosti i čistoćom Ako imate bilo kakvih pitanja o našem projektu, molimo vas, kontaktirajte nas na e-mail, mi ćemo biti sretni da vam pomoći.


Ključne značajke

A:
diamond type
Rated power:
3W
Battery capacity:
200mAh
Rated input:
DC5V/0.2A
Charging time:
about 2 hours
Full battery life:
about 60 minutes
Good helper for grooming, shave anytime, high-energy cutting system, enjoy comfort and cleanliness :
If you have any questions about our project, please contact us via email, we are happy to help you. :

To se sviđa i kupcima