Duboko Val Sintetičke Kose Na Кружеве Perike od Ljudske Kose Perika za Crni Za Žene 10A Brazilski 4x4 Duboko Val Sintetičke Kose Na Кружеве Perika od Ljudske Kose Prethodno Iskopali s Dječjim Kose 150% Gustoća Prirodne Boja (16 cm, 150% gustoća)

Duboko Val Sintetičke Kose Na Кружеве Perike od Ljudske Kose Perika za Crni Za Žene 10A Brazilski 4x4 Duboko Val Sintetičke Kose

HRK 308.97

Dostupnost

Materijal vlasulja fronta čipke - 100% sirovi brazilski djevica ljudske kose perika fronta čipke, odrezani od donatora mlada dama izravno, mekana, elastična .Prirodne boja, 4x4 cvjetne čipke poklopac, mekana i glatka, bez клубка. Perika zatvaranja čipke od ljudske kose gustoće 150%, srednji dio, prosječna veličina kape 22.5 cm srednje;.Podesive trake mogu idealno i praktično pristupiti vašoj glavi;.Perike od ljudske kose vrhunskog kvaliteta ,može se bojati i отбелены;.Tekstura ljudske kose perika fronta čipke valovi vode, može biti preoblikovana kako želite;.Dugi vijek trajanja od najmanje 12 mjeseci i uz dobru njegu. . 1. Operite kosu dva puta tjedno.To će spriječiti njihovo sušenje. 2. Učinite što je više moguće, da NE struže kožu glave.To je sve oslabiti.Koristite klima-uređaj samo na krajevima kose, inače će raditi protiv ljepila. 3. Kad perete kosu, voda ne smije biti više od 95℉, i češljati kosu prije pranja, slika se malo promijeniti i da neće biti točno isti kao i u izvornom stanju. 4. Kosa lako oštetiti, dok su vlažne.Kada češljanje čvrsto držite kosu od korijena ili pritisnite ruku na клееному šava na glavi, da ne vuče i ne vuče za vezu. 5. Bolje pečat kosu, ako vam to odgovara.To je u određenoj mjeri smanjiti линьку.Iako mi je sašila ga vrlo dobro brtvljenje sve je bolje.Q1 : Zašto moja perika fronta čipke dobiva upleten?.A1 : 1) Svoje perike od ljudske kose prednje strane upletene uzice zbog suhoće, akumulacije ulja i prljavštine, slana voda, klor i ne расчесывают (široka zračne češalj) vaša kosa na dnevnoj bazi. 2) Obvezno operite i кондиционируйте kosu najmanje jednom tjedno, najbolje dva puta tjedno.Koristite maslinovo ulje da ga navlažiti glatko, ili zatražite dodatnu pomoć od svog stilist. 3) Obratite pažnju : Nepravilno korištenje kose može uzrokovati mjesta kose i uzrokovati opadanje kose.K2 : Zašto moja perika od ljudske kose gubi sliku nakon oprati?.A2 : Valovitu/kovrčavu kosu su napravljene trajekt.Bez ikakvih kemikalija, tako da tekstura će biti labav nakon pranja.Molim vas, molim vas, shvatite da mi to radimo.održavajte kosu na život i spremite ih prirodno stanje.Možete ponovno postaviti kosu, da biste dobili određeni stil.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima