ABM Networks 28 komada 21,6-inčni Uvijači za željezo bez grijanja, Duge Kose, Bez topline za Beach Кудрей, Vodič za korisnike i Kuka za polaganje u paketu, različite boje(55 cm)

ABM Networks 28 komada 21,6-inčni Uvijači za željezo bez grijanja, Duge Kose, Bez topline za Beach Кудрей, Vodič za korisnike i Kuka

HRK 59.97

Dostupnost

Plaža vala uvijek su bili omiljeni stil длинноволосых dame, a ne vidimo, da oni izađu iz mode u skorije vrijeme.Ali svi mi znamo da je korištenje плойки vrlo često može pokvariti teksturu kose zbog vrućine.Uvijači za kosu ABM Heatless-idealno rješenje za one koji vole dobar, zadovoljavajući učinak slobodnog penjanja vlasi, okvira svoje lice.Оглушите na svakom događaju, svakodnevno ili formalnom, a избавьте kosu od termičkih oštećenja, dok vi to radite izrađene od kvalitetnih materijala, koji su jednostavni za korištenje i pružaju glatku polaganje, te valovita proizvodi za kosu neće razočarati!U ABM pružamo strogu kontrolu kvalitete, dvaput provjeravanje svake stranke na glatkoću krajeva i nedostatak nepravilnosti, зацепок ili problema.Jako nam je drago da su ti proizvodi za valovite kose će postati vaši alati za styling kose svaki put.Evo kako da biste dobili savršene slobodan kovrče 1. Potpuno распутайте kose četkom ili češljem i koristite penu za kosu ili slični proizvodi za postizanje najboljih rezultata 2. Spojite dijelove štapići zajedno i provucite ga kroz grijač rotor 3. Скрутите 1-inčni pramen kose uz glavu, pričvrsti ga za udicu, okrenut prema gore, a zatim pomaknite štapić dolje, da продеть kose preko 4. Ponovite ovaj postupak sa preostale kose 5. Sačekajte dok se vaša kosa je potpuno suši, ili putem zraka za sušenje, ili uz pomoć fena s kapuljačom 6. Lagano pritegnite gornji silikon kraj svake trake i uklonite ga 7. Побрызгайте kovrče lakom za kosu za стойкого učinak i uživajte u svojoj valovita kosa!.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima