Kontroler TECHPEIN Wireless Pro je Kompatibilan sa Play-Station 4, PS-4, PS-4 Pro, Tanak Bežični navigacijsku tipku za video igre turbo, dvostruka vibracija je Idealan za uzbudljive igre(Cola Red)

Kontroler TECHPEIN Wireless Pro je Kompatibilan sa Play-Station 4, PS-4, PS-4 Pro, Tanak Bežični navigacijsku tipku za video igre

HRK 110.97

Dostupnost

Što vam je potrebno : koristenje kontroler TECHPEIN za play-station 4 će vas uroniti u svijet igre, nudeći maksimalnu preciznost, kontrola i dugi vijek trajanja litij-ionskih baterija kapaciteta 800 mah.Kompatibilan s PS-4/ Pro/ Slim, punjiva gaming kontroler je savršeno rješenje za entuzijaste konzole.Imajte na umu da je ovo treće strane kontroler, a ne službeni kontroler, i on nije kompatibilan sa igrama PS-5.Ugrađeni dvostruki šok i 360-градусное upravljanje prometom : Ovaj gaming kontroler dual shock opremljen s ugrađenim zvučnikom i стереоразъемом za slušalice, kao i dvostruka vibracija, koji je u potpunosti uroniti u gameplay.Koristite ga kao kontroler za PC kompatibilan sa većinom igara putem USB veze, i uživajte u igri vremenom, na svakom mjestu!.Povećana preciznost i kontrolu - Ergonomski dizajn kontrolera TECHPEIN je posebno dizajniran kako bi osigurao savršenu kontrolu i izvršenje.Njegov analogni joystick i okidač tipke pružaju točne preciznost i udobnost, a povećana osjetljivost će vam pomoći da manevar igara daljinskim upravljačem.Multi-touch-panel i gumb za "Share" : Кликабельная dodirna pločica i ugrađeni svjetlosni panel vam ponuditi novi način za igranje igre.Dodavanje gumba "Podijeliti" vam omogućuje da dijele po zgodnim trenucima kao jednostavan kao klikom, možete voditi uživo, bez potrebe za pauzirati igru.Baterija velikog kapaciteta : Bežični kontroler TECHPEIN PS-4 ima zgodan značajka USB-punjenje s kratkim vremenom punjenja 2-3 sata, 30-dnevnim vremenom čekanja i do 14 sati kontinuiranog korištenja.Ovaj kontroler će promijeniti vaš igru perspektivu, odmah nakon što je postao favorit za sve vaše buduće igre početaka.Kada je u pitanju uživanje u autentičnim, zabavno i izazovno igra iskustva, mi ne ostavljamo prostor za kompromise.TECHPEIN radi samo s najnovijim proizvodima i tehnologijama, da vam svaki igrač vrhunske igre pribor koji će razviti vještine, točnost i pojačati užitak svake razine.Iznenađujuće mogućnosti gaming kontroler TECHPEIN : . * Litij-ionska baterija kapaciteta 800 mah;. * Ugrađeni mikrofon i stereo priključak za slušalice;. * Za teške uvjete gradnje ABS;. * Zgodan moderniji dizajn savršeno leži u ruci;. * Led i touchpad;. * neovisnost kontinuirane uporabe 8-12 sati;. * vrijeme punjenja : 2-3 sata;. * Jednostavno povezivanje pomoću Bluetooth 4.2;. * Gumb za "Share" za streaming igara bez pauze.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima