Kutije za pohranu Hladnjaka Cratone, Kutija za pohranu Hladnjaka, Transparentan Više Jasan Kutija s Poklopcem, hrana Kutija 30.5x25x10cm (4 stanice)

Kutije za pohranu Hladnjaka Cratone, Kutija za pohranu Hladnjaka, Transparentan Više Jasan Kutija s Poklopcem, hrana Kutija 30.5x25x10cm

HRK 137.19

Dostupnost

✔Veličina : 30.5x25x10cm Materijal : ekološki i netoksični ljubimac, možete ga koristiti s povjerenjem. ✔Lako se čisti : pregrada odvojiva, a položaj pregrade se mogu prilagoditi u skladu sa vašim potrebama, što je povoljno za čišćenje i ne ostavlja mrlje. ✔Dizajn : Rub je gladak i ravan, ruke ne boli, lako otvoriti poklopac, četiri donje ugaone nosače, stabilan, ugrađeni utor za kartice, može se fleksibilno podešavanje particija. ✔Dizajn : Rub je gladak i ravan, ruke ne boli, lako otvoriti poklopac, četiri donje ugaone nosače, stabilan, ugrađeni utor za kartice, može se fleksibilno podešavanje particija. ✔Pakiranje : 1 * svježi pretinac (4 ćelije). ✔Veličina : 30.5x25x10cm Materijal : ekološki i netoksični ljubimac, možete ga koristiti s povjerenjem. ✔Lako se čisti : pregrada odvojiva, a položaj pregrade se mogu prilagoditi u skladu sa vašim potrebama, što je povoljno za čišćenje i ne ostavlja mrlje. ✔Dizajn : Rub je gladak i ravan, ruke ne boli, lako otvoriti poklopac, četiri donje ugaone nosače, stabilan, ugrađeni utor za kartice, može se fleksibilno podešavanje particija. ✔Područje primjene : može se ohladi, može se jesti vruću hranu.Ne stavljajte ga na mjesto gdje je temperatura previsoka. (Može izdržati temperature od -30 ° c ~ 60 ℃). ✔Pakiranje : 1 * svježi pretinac (4 ćelije).


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima