Dozator šalice frakcija ormar razvodni piva prijenosni 6 prijenosni za casual sastanke za адвокатских imanja za Relaxion(plava)

Dozator šalice frakcija ormar razvodni piva prijenosni 6 prijenosni za casual sastanke za адвокатских imanja za Relaxion(plava)

HRK 53.97

Dostupnost

Ispunite nekoliko pića istovremeno, da biste uštedjeli vrijeme, spriječiti otpad ili preljeva.Dispenzer sa zaštitom od curenja 1/2 oz kao put pogodna za punjenje, što omogućava lako mjerenje i miješati pića, sprečavanje otpad i izlijevanje.Čaše set ne uključuje.U sredini se nalazi usta mjernog uređaja, koji može primiti 1-litre boce različitih veličina.Sa šest čaša će vam omogućiti da lako napuniti do šest malih čaša u piće, a onda ih dizati, sve u jednom.Visoka kvaliteta dizajna i materijala.Tekućina mora biti налита direktno u centar, kako bi osigurali ravnomjernu distribuciju u svakom kontejneru.Značajke : 1. Sa šest čaša će vam omogućiti da lako napuniti do šest malih čaša u piće, a onda ih dizati, sve u jednom.2. Ispunite nekoliko pića istovremeno, da biste uštedjeli vrijeme, spriječiti otpad ili preljeva.3. U sredini se nalazi usta mjernog uređaja, koji može primiti 1 litre boce različitih veličina.4. Dispenzer sa zaštitom od curenja 1/2 oz kao put pogodna za punjenje, što omogućava lako mjerenje i miješati pića, sprečavanje otpad i izlijevanje.Čaše set ne uključuje.5. Visoka kvaliteta dizajna i materijala.Tekućina mora biti налита direktno u centar, kako bi osigurali ravnomjernu distribuciju u svakom kontejneru.Specifikacija : Stanje : 100% Brand new Item Tip : Shot Glass Dispenser Material : ABSFeatures : 6 shot glass dispenser će vam omogućiti da lako ispuniti do šest malih čaša sa vaše omiljeno piće, a zatim podignite ih sve u jednom!Ispunite nekoliko pića istovremeno, da biste uštedjeli vrijeme, spriječiti otpad ili preljeva.Pogodan za stranke bara i drugih slučajeva, dom, slobodno vrijeme, večera i prijateljima dijeliti.Popis paketa : 1 x Stakleni диспенсер6 x Silikonska vilica .


Ključne značajke

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Shot Glass Dispenser
Material:
ABS
Features:
The 6 shot glass dispenser will allow you to easily fill up to six small glasses with your favorite beverage, then lift them all up in one!Fill more than one shot glass at a time to save you time, prevent waste, or overflow. :
Suitable for party bar and other occasion, at home, leisure time, dinner holiday and friends to share.  :
Package List:
1 x Glass Dispenser :
6 x Silicone Plug  :

To se sviđa i kupcima