Digitalni Prikaz Toka Termometar za Vodu, mjerač Protoka LED Digitalni Termometar Rashladne G1/4 Struja mjerač Protoka za PC Sustav za hlađenje Vode (sve srebro)

Digitalni Prikaz Toka Termometar za Vodu, mjerač Protoka LED Digitalni Termometar Rashladne G1/4 Struja mjerač Protoka za PC Sustav

HRK 123.90

Dostupnost

【Nadzor u stvarnom vremenu】mjerač Protoka prihvaća led ekran, može kontrolirati protok i temperaturu u stvarnom vremenu.Intuitivno jasno čitanje, visoka pouzdanost. 【Premium kvaliteta】Termometar toka uzima kvalitetne aluminijske legure, izdržljiv i otporan na koroziju.Visoka toplinska vodljivost, precizan prikaz temperature. 【Visoka kompatibilnost】Izlaz navoj G1/4, može se koristiti s većinom cijevi.To je dizajniran s dva sučelja, tako da on može biti kompatibilan s napajanjem i temeljne ploče. 【Jednostavnost rada】Značajke s kućištem od legure mjerač protoka je lijep po izgledu i lako se čisti.Dolazi s jasnim uputama za instalaciju, jednostavan za instalaciju. 【Aplikacije】Metar uglavnom koristiti za otkriti u stvarnom vremenu, maseni protok i temperaturu za sustav vodenog hlađenja.To će vam pomoći da na vrijeme saznati stanje rada i granica sigurnosti.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima